Baietii "Super-rai" raman pe locul intai

de Razvan Boboc în 28 Aug 2007
Baietii "Super-rai" raman pe locul intai

Comedia “Superbad”/”Super-rai” s-a aflat pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul american. Povestea celor doi amici cu ceva probleme in dragoste a obtinut incasari de 18 milioane de dolari in ultimele trei zile. Filmul, mai ales pe gustul adolescentilor, este distribuit in aproape 3.000 de sali de cinema numai in Statele Unite. In total, pelicula a obtinut pana acum incasari de 68,57 milioane de dolari.

“The Bourne Ultimatum”, cu Matt Damon in rolul principal, a urcat de pe al treilea pe al doilea loc si a obtinut incasari de 12,36 milioane de dolari. Filmul a adunat pana acum 185 de milioane de dolari, numai in America. Chris Tucker, Jackie Chan si intamplarile lor din “Rush Hour 3” se afla pe locul al treilea cu bilete vandute in valoare de 12,25 milioane de dolari. Pe locul patru se afla “Mr. Bean’s Holiday” care a obtinut 10,12 milioane de dolari.

Cat despre premierele saptamanii, cele mai bune rezultate le-au obtinut doar doua productii: "War", cu Jet Li si Jason Statham - incasari de 10 milioane de dolari si comedia romantica "The Nanny Diaries", cu Scarlett Johansson si Chris Evans - 7,8 milioane de dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells