All the King's Men

(2006)

Toți oamenii regelui

Poster All the King's Men Postere All the King's Men

Sinopsis All the King's Men

Mai mult
All The King's Man Puterea absoluta corupe definitiv in adaptarea regizorului-scenarist Steven Zaillian ("Schindler's List") dupa clasicul roman lui Robert Penn Warren "All the King's Men".

Filmul are o distributie de zile mari: Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet, Patricia Clarkson, James Gandolfini, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins. "All the King's Men" ilustreaza spectaculoasa ridicare la putere si caderea carismaticului politician sudist, "Boss" Willie Stark (Penn).

Jude Law joaca rolul lui Jack Burden, un fost repoerter, candva…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Se difuzează la TV.
Film Now
Vineri, 26 Apr 05:30
Film Now HD
Vineri, 26 Apr 05:30
Anthony Hopkins Anthony Hopkins Judecatorul Irwin Sean Penn Sean Penn Willie Stark Mark Ruffalo Mark Ruffalo Adam Stanton
Jude Law Jude Law Jack Burden Kate Winslet Kate Winslet Anne Stanton James Gandolfini James Gandolfini Tiny Duffy
Patricia Clarkson Patricia Clarkson Sadie Burke Jackie Earle Haley Jackie Earle Haley Sugar Boy Kathy Baker Kathy Baker Mrs. Burden
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Releasing International

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

All the King's Men
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Raul pe 10 Decembrie 2006 11:40
Un film bun, dar nu extraordinar, Penn face un rol grozav insa asta e unul din putinele puncte tari. Am avut pe parcursul filmului senzatia ca e usor tras de par, ca e prea lung, cumva, nu stiu. Final previibil chiar daca nu in detaliu (asta daca nu esti familiarizat cu cursul evenimentelor reale, ca mine).Hopkins are un rol marunt asa ca nu reuseste sa dea filmului farmecul specific filmelor lui. In concluzie o drama ok, nu-l recomand insa daca doriti suspans, adrenalina, etc. Vizionare placuta!
4 1
sebyelton pe 25 mai 2011 10:16
Cred ca ai cel mai bun comentariu!
mihnea_aspru95 pe 21 iunie 2016 22:42
@Raul. Ai spus cel mai bine, aşa este. Observ, că nu mai ai cont. Un film bunicel să zicem
cotzofica pe 06 Februarie 2014 06:36
"Puterea corupe. Puterea absolută corupe absolut".

O pleiadă de actori talentaţi, deşi unii (în special A. Hopkins) nu sunt exploataţi la maxim. Am observat că pe Sean Penn îl prind bine rolurile de politicieni. Mai bun mi s-a părut în Milk. Cam nerealistă nota filmului pe IMDb. Recomand.

1 0
mosu332 pe 18 Noiembrie 2012 15:11
Drama + complot = politica.
Un film bun, simplu; Sean Penn a jucat unu din cele mai bune roluri ale lui. Ce sa mai vorbim scena de la sfarsit cand sangele celor doi se scurge pe stema statului a facut toti bani. Monologurile lui Jude Law, exceptionale, din pacate aicea Anthony Hopkins are un rol mai mult secudar dar bine jucat.

1 0
Iulia pe 16 Februarie 2007 18:14
Un film superr mai ales Jude si Kate ce bine joaca !!!! Este extraordinar !!!
1 1
blacksea_rider pe 16 Mai 2023 11:50
Bazat pe cartea lui Robert Penn Warren, roman câștigător al unui premiu Pulitzer în 1946, filmul vorbește despre idealistul care ajunge la putere în politica statului Louisiana în anii ‘30 și despre corupția care îl duce la pierderea poziției câștigate.
Filmul este o saga despre natura umană, despre corupție, putere, idealism, romantism și trădare. Folosind politica drept un pretext pentru a se scufunda în dilemele existenței umane, în păcate, vinovății și salvare, pelicula explorează natura corupției într-un mod care este la fel de relevant astăzi precum era și în urmă cu o jumătate de veac. Povestea relatată de romanul lui Warren este inspirată din cariera lui Huey P. Long, guvernator de Louisiana, un populist sudist ale cărui ambiții de mărire îl duc spre un mare scandal de corupție într-o epocă extrem de tulburată. Personajul Huey P.… citeşte

0 0
lavara_laiarna pe 30 Noiembrie 2017 08:59
... despre atitudinea civică născută în unii pentru un eventual parcurs politic ulterior,parcă am mai auzit.actorii,deși mulți și cu nume sunt c-am plictisiți de rol.Sean mai degrabă pe post de predicator creștin pare a fi singurul pătruns la propiu de alcool și deloc de acest subiect neconvingător.
0 0
florin2014 pe 06 Ianuarie 2015 21:54
Distributie excelenta. Poveste buna, ceva suspans, accentuat de muzica filmului, final interesant. Filmare stil Cetateanul Kane. Merita vazut.
0 0
lili22 pe 05 Ianuarie 2015 22:23
Trebuie vazut acest film
Cel putin pentru rolul de exceptie realizat de Sean Penn.Final previzibil, ca pentru oricine incearca sa iasa din tipar, se gaseste un pistol cu un glont pe teava care sa termine povestea.
De vazut , mai ales daca va plac filmele inspirate de politica.

0 0
Ghemot pe 09 August 2012 00:01
Un film foarte bun, mai ales pentru actorii care joaca in acest film!!!
0 0
iu2llia pe 27 Aprilie 2011 11:28
" are o interpretare unica intr-o viata de om. o distributie splendida" dupa cum spune Larry King.
0 0
sebyelton pe 06 Februarie 2011 14:18
Un rol memorabil facut de Sean Penn! Stima lui! Merita vazut. Nota medie este foarte foarte scazuta, fata de cea pe care o merita filmul. Nu va luati dupa ea. Vizionare placuta! Recomand!
0 0
Adrian pe 25 Martie 2007 14:23
Este un film care mi-a placut. Are actori foarte buni in distributie, poate si din cauza asta l-am urmarit pana la capat. Sean Penn imi place foarte mult. Fiind un film despre politica, s-ar putea sa fie neinteresant pentru cea mai mare parte a spectatorilor.
0 0
blackmore pe 08 Februarie 2020 22:18
O basina cu stropi pe langa varianta din 1949..................
0 2

Spune-ţi părerea despre All the King's Men

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu All the King's Men
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells