Arnold Schwarzenegger, într-un film cu scenariu original?

de Cristina Grigore în 8 Apr 2011
Arnold Schwarzenegger, într-un film cu scenariu original?

Uită de recent anunţatul serial de animaţie The Governator, a cărei vedetă va fi un personaj inspirat de Arnold Schwarzenegger, şi chiar de vehiculata continuare a lui True Lies. Movieweb ne aduce o veste şi mai bună: veteranul filmelor de acţiune doreşte să apară într-un film de sine stătător, cu un scenariu original, şi trebuie să se decidă între două titluri, The Last Stand şi The Tomb.

The Last Stand va marca debutul în limba engleză a regizorului sud-corean Kim Ji-Woon (sau Jee-woon Kim, în varianta IMDB.com), în care fostul guvernator ar putea interpreta rolul unui singuratic şerif al unui oraş de graniţă, a cărui misiune este aceea de a opri un traficant de droguri evadat din închisoare să treacă graniţa în Mexic. Filmul, care urmează să fie, potrivit regizorului său, o combinaţie de Die Hard cu High Noon, l-a avut iniţial pe Liam Neeson drept protagonist, însă acesta a renunţat la rol. Proiectul este susţinut de studiourile Lionsgate.

O altă producţie aflată în vizorul lui Arnold este, conform aceleiaşi surse, The Tomb, al celor de la Summit Entertainment. Anunţat încă din luna mai a anului trecut, filmul îl va păstra pe Antoine Fuqua drept regizor, dar va schimba protagonistul, care urma să fie Bruce Willis.

Povestea, scrisă de Miles Chapman şi Jason D. Keller,  are în centru un expert în securitatea închisorilor, Ray Breslin, care îşi dedică întreaga viaţă creării unor închisori impenetrabile. Când el însuşi, victimă a unei înscenări, ajunge într-una din închisorile pe care le-a proiectat, trebuie să găsească o cale de a evada şi de a-l găsi pe cel care l-a încarcerat.

În acest moment, Schwarzenegger este extrem de interesat de ambele proiecte, însă, cum Fuqua se va apuca de producţia Tupac în această vară (un biopic despre rapperul american Tupac Shakur), este posibil totuşi ca actorul să aleagă The Last Stand, film programat să apară în 2012.





Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 8 aprilie 2011 12:02
ar fi super sa joace in amandoua si in multe altele........si o continuare la true lies ar fi benefic
danymury pe 8 aprilie 2011 12:20
da imi place cel cu inchisorile...foarte buna ideea..ar fi super!!!
anaelena pe 8 aprilie 2011 16:41
un film cu Arnold e binevenit intotdeauna, in oricare s-ar decide sa joace
dar si cel despre Tupac cred ca o sa fie interesant si asteptat de fanii lui care sunt in numar foooooarteeeee mare

Solis pe 8 aprilie 2011 18:53
Tot feleul de trailere urate postati,dar cand apare cel mai frumos dintre ele nici macar nu-l bagati in seama,http://www.youtube.com/watch?v=WUZxqs83Mpk
spartacus pe 10 aprilie 2011 21:36
Perfect ! De cind astept revenirea acestui "monstru" sacru al cinematografiei...
above_beyond pe 11 aprilie 2011 04:35
mie dor sa l vad pe arnold in filme. imi place umorul lui. apoi cum spune si cristi un true lies 2 n ar fi rau deloc ;))
alex_il_fenomeno pe 11 aprilie 2011 10:39
chiar sunt curios sa mai vad un film cu Arnold Schwarzenegger !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells