Hailee Steinfeld va fi Julieta!

de Cristina Grigore în 8 Apr 2011
Hailee Steinfeld va fi Julieta!

Simpatica Hailee Steinfeld s-a făcut remarcată în True Grit şi este, se pare, pe cale să devină prinţesa răsfăţată a Hollywoodului. Ea a fost ataşată recent unei versiuni „revizioniste” a unui film cu Frumoasa din Pădurea Adormită şi este acum în discuţii pentru rolul Julietei dintr-o viitoare adaptare a piesei lui William Shakespeare, scrie The Wrap.

Scenaristul premiat cu Oscar pentru Gosford Park, Julian Fellowes, este autorul scenariului acestei producţii, care va sta sub cârmele regizorului italian Carlo Carlei (Fluke, The Flight of the Innocent). Cu un buget de 15 milioane de dolari, noul Romeo şi Julieta va începe filmările în Italia spre sfârşitul primăverii.

Interesant este faptul că producătorii intenţionează să rămână fideli vârstei personajului principal feminin din piesa lui Shakespeare. Steinfeld, care are acum 14 ani (exact cât se anunţă că urmează să împlinească Julieta la debutul acţiunii din piesă), se încadrează perfect acestei cerinţe, având de jucat un rol dramatico-romantic care îi va solicita din nou talentul de a se integra unei lumi din trecut.

Tânăra actriţa a pierdut recent partitura centrală din The Hunger Games în favoarea lui Jennifer Lawrence, ea urmând să apară însă într-o altă adaptare a unei cărţi pentru tineri, intitulată Forgotten.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
anna.n pe 8 aprilie 2011 10:39
sunt sigura ca o sa faca o treaba buna daca primeste rolul
danymury pe 8 aprilie 2011 12:23
foarte buna alegere....sigur va juca foarte bine in el ..
anaelena pe 8 aprilie 2011 16:56
oare cum joci shakespeare la 14 ani? ca la 14 ani! whatever...
legolas05 pe 8 aprilie 2011 17:16
interesant.....
spriamarierose18 pe 8 aprilie 2011 17:36
anaelena, oare cati ani avea Julieta in piesa lui Shakespeare ? Sa nu uitam ca Zefirelli la randul lui a facut o capodopera (ce ma indoiesc ca va fi egalata) folosind actori de 14 si 16 ani.... Olivia Hussey avea atunci 14 ani si nu cred ca a existat vreodata o alegere mai buna. Dovada ca au trecut atatea decenii si nimeni nu a avut curajul sa faca un nou Romeo si Julieta.
Solis pe 8 aprilie 2011 18:54
http://www.youtube.com/watch?v=WUZxqs83Mpk,uitati-va aici,ca Cinemagia numai porcarii posteaza
Krakatau pe 9 aprilie 2011 01:55
Ma bucur pentru ea, merita orice rol la cum joaca, dar...deja incepe sa ma ingrijoreze mediatizarea asta, prea mult se vorbeste/scrie despre ea, mi-e teama sa nu-i dauneze... Mai ales la varsta asta, e dificil sa nu te lasi dus de val :(
catasmile17 pe 9 aprilie 2011 10:18
cred ca va face fata !!!!!!!!!!1
jude pe 9 aprilie 2011 15:35
e o actrita la inceput de drum...ii urez succes!!!
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2011 18:58
acum cateva luni as fi spus ca este mult prea mica pentru acest rol ! dar , dupa ce a, vazut de curand o varianta muzicala a celebrei opere , unde aparea o Julieta mult mai mica decat aceasta , cred ca Hailee Steinfeld este numai buna pentru acest rol !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells