Arestat la domiciliu, Polanski lucrează la un nou scenariu

de Ştefan Dobroiu în 25 Ian 2010
Arestat la domiciliu, Polanski lucrează la un nou scenariu

În ultimul număr al Elle Franţa, actriţa Emanuelle Seigner, soţia lui Roman Polanski, a declarat că regizorul oscarizat pentru Pianistul a început să scrie un nou scenariu bazat de piesa de teatru God of Carnage.

Arestat la domiciliu în reşedinţa sa din oraşul elveţian Gstaad, Polanski aşteaptă lansarea celui mai nou film al său, The Ghost Writer/Scriitorul din umbră, dar şi decizia unui judecător din Los Angeles în ceea ce priveşte necesitatea prezenţei sale la procesul în care este acuzat de molestarea unei minore în 1977.

God of Carnage/Le Dieu du Carnage, piesa scrisă de franţuzoaica Yasmina Reza, a câştigat anul trecut prestigiosul premiu Tony. Punerea în scenă de pe Broadway s-a lansat în martie, iar pe afiş se află nume mari precum James Gandolfini, Jeff Daniels, Marcia Gay Harden şi Hope Davis. Cei patru interpretează două cupluri, părinţii a doi copii a căror altercaţie devine violentă în parc. Deşi discuţia se vrea matură, orgoliile protagoniştilor vor face lucrurile să degenereze.

The Ghost Writer, cu Pierce Brosnan şi Ewan McGregor în rolurile unui fost premier britanic, respectiv al scriitorului angajat să-i redacteze acestuia memoriile, va avea premiera mondială la festivalul de film de la Berlin unde concurează pentru Ursul de Aur.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 22 iulie 2010 22:22
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells