Andrew Garfield, cucerit de la prima întâlnire de Emma Stone

de Cristina Grigore în 13 Iun 2012
Andrew Garfield, cucerit de la prima întâlnire de Emma Stone

Starul viitorului The Amazing Spider-Man, Andrew Garfield, a vorbit într-un interviu acordat MTV despre întâlnirea cu iubita sa din film, actriţa Emma Stone, o întâlnire pe cât de plăcută, pe atât de… distractivă.

Cei doi au stat prima dată faţă în faţă la scenele preliminare ale producţiei lui The Amazing Spider-Man, în care urma să se stabilească compatibilitatea lor de cuplu. Chimia dintre ei a fost evidentă, aşa cum îşi aminteşte şi Garfield. „Ne-am înţeles nemaipomenit de bine şi în rest, în pauzele dintre scene. Şi aici a intervenit partea amuzantă, pentru că în acele momente ne jucam, glumeam… stăteau altfel lucrurile”.

„Nu prea îmi dădeam seama ce se întâmplă la acele scene de test. Însă ea [Emma] ştie să te ţină cu picioarele pe pământ şi asta te readuce la realitate. Acela a fost începutul relaţiei dintre noi. Îmi aduc aminte cu plăcere de acele zile.”, a explicat actorul.

Povestea de dragoste dintre Garfield şi Stone nu a continuat însă doar în faţa camerelor de filmat, ci şi în afara lor, tabloidele menţionând adesea despre întâlnirile şi manifestările lor tandre în public.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Marin10 pe 13 iunie 2012 23:16
Credeam ca asta e un site de filme, ce ne spuneti noua aici e gossip. Movieweb.com un site de filme asemanator cu cinemagia nu ar posta niciodata asemenea mizerii de articole. Imi plac cei doi actori, vreau sa-i vad in TAS, mai ales pe Emma, da ce ma f**e pe mine grija ce fac ei in particular. VREAU MOVIE NEWS, NU GOSSIP NEWS!
g3orge13 pe 14 iunie 2012 00:22
Uh, look at all the fucks I give.
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2012 11:32
poate ca este el cam slab cu duhul .
Wanted007 pe 10 ianuarie 2013 12:07
Andrew Garfield :)) cine nu ar fi cucerit de la prima intalnire de Emma:X?? :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells