Matt Damon şi Kevin Costner, pistolarii „magnifici”

de Cristina Grigore în 13 Iun 2012
Matt Damon şi Kevin Costner, pistolarii „magnifici”

Tom Cruise a fost anunţat în urmă cu câteva săptămâni în distribuţia noii versiunii a western-ului lui John Sturges din 1960, The Magnificent Seven. Potrivit publicaţiei britanice The Sun, Matt Damon şi Kevin Costner au fost invitaţi şi ei să se alăture „magnificilor” de către studiourile MGM, în încercarea de a recrea legendara echipă a filmului original.

Damon a acceptat deja partitura lui Vin, personajul interpretat de Steve McQueen. Kevin Costner se află încă în discuţii pentru rolul lui Britt (James Coburn în filmul din 1960), în vreme ce Morgan Freeman îl va întruchipa pe antagonistul peliculei, Calvera (anterior, Eli Walach).

Povestea din Cei Şapte Magnifici este una simplă: un grup de pistolari sunt angajaţi să protejeze un mic sat mexican de bandiţii ce-i prădau periodic. Filmul lui Sturges a fost inspirat de pelicula japoneză al lui Akira Kurosawa din 1954, Seven Samurai. A fost urmat de trei sequel-uri (Return of the Seven, Guns of the Magnificent Seven şi The Magnificent Seven Ride) şi un serial TV difuzat între anii 1998 şi 2000.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 13 iunie 2012 09:34
Chiar ma gandeam ieri cand am aflat ca Tom Cruise si Mat Damon se vor alatura filmului ca, Kevin Costner ar fi alegerea perfecta pentru acest film avand in vedere istoria sa cu filmele Western. Filmul din 1960 este unul din preferatele mele, sper ca acest remake se fie unul la fel de bun. Cel putin d.p.d.v. al distributie este perfect. Cristia Bale, Ben Foster, Rusel Crowe ar fi alte alegeri foarte bune.
Crist11 pe 13 iunie 2012 14:09
O DA! Kevin, finally.
Gebeleizis pe 14 iunie 2012 03:31
Numai actori unul si unul.
alex_il_fenomeno pe 5 iulie 2012 11:31
chiar ca este ceva nemaipomenit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells