An Education, din 19 martie la cinema

9 Mar 2010
An Education, din 19 martie la cinema

Nominalizat la trei Premii Oscar, pentru categoriile ,,Cel mai bun film”, ,,Cea mai bună actriţă în rol principal” şi ,,Cel mai bun scenariu adaptat", filmul O lecţie de viaţă va avea premiera din 19 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema şi Cinema City (Cotroceni şi Cluj).  
 
 În peisajul Angliei anilor 1960, Jenny, o elevă de 16 ani cu un viitor strălucit în faţă, este bulversată  de apariţia unui bărbat rafinat şi misterios. Deşi noul ei pretendent, David (Peter Sarsgaard), este cu mult mai în vârstă, acesta se face repede plăcut de către părinţii ei rigizi şi îi dezvăluie tinerei o lume a distracţiei şi a plăcerilor. Atrasă fiind de lux, excursii romantice şi viaţa de noapte, Jenny este tentată să renunţe la visul unei educaţii la Oxford şi se dedică total relaţiei cu David. Încurajată şi de părinţi, care îşi doresc foarte mult să o vadă măritată, în final Jenny renunţă definitiv la şcoală neştiind cât de fragilă este de fapt realitatea unei vieţi cu David.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ucshi pe 9 martie 2010 19:38
Este foarte frumos filmul.Un subiect foarte interesant si de o originalitate crunta. Merita vazut!
omdestept pe 9 martie 2010 23:38
An Education este unul dintre cele mai bune filme din anul 2009 si actrita Carey Mulligan face un rol superb. Cei ce nu l-ati vazut inca, duceti-va la cinema.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells