Three Pines

(2022) - Serial TV

Three Pines

Poster Three Pines Poster Three Pines

Sinopsis Three Pines

Three Pines
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Amazon Studios, Left Bank Pictures

Distribuitorul international

Sony Pictures Television

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dido pe 07 Martie 2023 21:21
Excelent!M-am bucurat de fiecare minut și de fiecare episod,de actorii foarte bine aleși, de intrigă,peisaje și muzică! Foarte frumos serial!
2 1
blacksea_rider pe 07 Martie 2023 19:51
Strălucit anchetator din Quebec, Armand Gamache (Alfred Molina) are ochi pentru lucruri pe care alții nu le văd: lumina din umbră sau răul care se ascunde sub aparența obișnuitului. Dar, deși acest „talent” îl ajută în investigații, nu îi e de niciun folos în relația cu superiorii.

La începutul poveștii tocmai ce a fost mutat disciplinar (după ce a anchetat de capul lui o dispariție) în idilicul Three Pines, un sătuc liniștit, pentru a cerceta o crimă. Gamache ajunge aici împreună cu echipa sa: combativul Jean-Guy Beauvoir (Rossif Sutherland), inteligenta Isabelle Lacoste (Elle-Máijá Tailfeathers) și începătoarea Yvette Nichol (Sarah Booth).

Inițial, grupul de nou-veniți e primit cu suspiciune de rezidenți. Dar nici rezidenții nu le inspiră prea multă încredere polițiștilor. Proprietarii bistro-ului, Gabri (Pierre… citeşte

2 1
alcineva pe 26 Aprilie 2023 21:53
Foarte bun serial.Intriga,finaluri neasteptate,actori excelenti,muzica buna,atentie la detalii.Unul dintre cele ai bune vazute in ultima perioada.
1 0

Spune-ţi părerea despre Three Pines

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells