Adrien Brody a oprit lansarea filmului în care a jucat

de Cristina Grigore în 25 Nov 2010
Adrien Brody a oprit lansarea filmului în care a jucat

Conform Associated Press, actorul Adrien Brody  a câştigat în instanţă procesul iniţiat împotriva producătorilor filmului Giallo, peliculă în care acesta a avut rolul principal, dar pentru care nu a fost plătit.

În urma deciziei judecătorului federal, compania producătoare nu se poate folosi de imaginea actorului pentru a distribui, vinde şi promova filmul, până când nu-i va achita suma promisă pentru rol.  Decizia s-a bazat pe o înţelegere iniţială a lui Brody cu iniţiatorii producţiei, în care se stipula că acesta ar avea dreptul să interzică folosirea imaginii sale în film, în cazul în care nu va fi plătit.

Potrivit afirmaţiilor sale, actorului i se datorează 640.000 de dolari pentru rol, iar lansarea pe DVD a filmului l-ar păgubi cu 2 milioane de dolari. Într-o declaraţie scrisă, Brody a mai spus că producătorii filmului l-au minţit atât în legătură cu siguranţa finanţării cât şi în legătură cu supraevaluata valoare a drepturilor de distribuţie italiene.

Adrien Brody s-a alăturat distribuţiei filmului Giallo în 2008, înlocuindu-l pe Ray Liotta. Regizat de Dario Argento, thriller-ul spune povestea unui fotomodel american aflat în Torino, răpit de un şofer de taxi, şi a surorii sale (Emmanuelle Seigner), care încearcă să o salveze cu ajutorul unui agent FBI (Brody).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 25 noiembrie 2010 10:54
Nu prea este placut ce se intampla....mai ales ca i sa promis o suma de bani si acum cand se vad cu sacii in caruta cum se spune...nu mai ii dau nimic...bravo lui ca a interzis filmul!
movie10 pe 25 noiembrie 2010 17:00
isi merita bani iata ca nu numai in romania se intampla

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells