Emma Stone vorbeşte despre pregătirile pentru Spider-Man

de Cristina Grigore în 25 Nov 2010
Emma Stone vorbeşte despre pregătirile pentru Spider-Man

Cu echipa de actori aproape completă, Sony se pregăteşte acum de filmările la Spider-Man, pelicula 3D ce va fi un nou start pentru serie concentrându-se pe încercările unui Spider-Man adolescent de a face faţă dificultăţilor vieţii de zi cu zi şi noilor sale super-puteri.

Emma Stone, distribuită în rolul lui Gwen Stacy, centrul preocupărilor amoroase ale lui Peter Parker din acest nou film cu omul-păianjen, a vorbit cu MTV, într-un interviu preluat de SlashFilm, despre participarea sa la proiect şi pregătirile pentru filmări. Conform declaraţiilor actriţei, echipa producătoare se ocupă acum de tot ce ţine de partea vizuală a proiectului, inclusiv aspectul fizic al actorilor, iar Emma a trebuit să se conformeze, şi ea, cerinţelor. A renunţat astfel la pletele roşcate şi a revenit la culoarea sa iniţială, blondul, pentru a corespunde cu cea a părului lui Gwen. Stone a mai afirmat că filmările vor începe în aproximativ două săptămâni, timp în care vor începe, probabil, şi repetiţiile.

Cum scenariul filmului este încă în lucru, se pare că dialogurile au, deocamdată, parte de multă improvizaţie. „Există mult dialog liber şi încercăm să ne dăm seama în ce direcţie să o luăm, cum se întâlnesc şi se apropie Peter şi Gwen,  ce este mai potrivit pentru povestea pe care o spunem. Este un lucru mereu în schimbare”, a spus Emma, deloc deranjată de acest aspect. Aşa cum ea însăşi a declarat, CV-ul său include şi roluri de improvizaţie, astfel încât schimbările permanente din producţie şi din scenariu nu doar că nu o afectează, dar i se potrivesc de minune.

Următorul Spider-Man va fi lansat abia în iulie 2012.

Taguri:  Emma Stone, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kronos18 pe 25 noiembrie 2010 13:08
naspa :(
geo pe 25 noiembrie 2010 16:03
naspa de acord va fi filmul spider man rebot pacat de tobey ...
movie10 pe 25 noiembrie 2010 16:59
ce aveti ma cu fata

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells