Mark Wahlberg va fi aventurierul Nathan Drake

de Cristina Grigore în 25 Nov 2010
Mark Wahlberg va fi aventurierul Nathan Drake

Anunţam pe la începutul acestei luni că regizorul David O. Russell se va avânta pe tărâmuri încă neexplorate o dată cu viitorul său proiect, o adaptare a jocului video Uncharted: Drake’s Fortune. Încă de atunci, o parte din fanii jocului îl vedeau în rolul principal pe Nathan Fillion, actor cunoscut din serialele Firefly şi Castle. Acesta începuse chiar o campanie pe contul său de Twitter, în care cerea ajutorul susţinătorilor săi în a obţine rolul.

Cu toate acestea, Russell i-a oferit rolul lui Mark Wahlberg care, într-un interviu acordat MTV, a declarat că a acceptat partitura lui Nathan Drake. Ceea ce, judecând după apariţiile anterioare ale lui Wahlberg, înseamnă mai multă acţiune şi mai mult umor. Personajul lui Drake, aşa cum a fost gândit pentru joc, este un tip cu voinţă puternică, dar şi unul căruia îi place să glumească şi face adesea remarce sarcastice.

Totul depinde acum de Russell, care va fi şi autorul scenariului, de cât de mult va modifica acesta povestea şi, implicit, atmosfera jocului. În interviul sau, actorul de 39 de ani a mai dezvăluit că cel care se află la cârma proiectului va adăuga scenariului două personaje noi, inexistente în joc: tatăl şi unchiul lui Nathan Drake, care ar putea fi interpretaţi de Robert De Niro şi Joe Pesci.

Wahlberg a mai intrat în pielea unui personaj de joc video în Max Payne, interpretare slab primită de critici, poate şi datorită scenariului, în care personajul său fusese aproape în întregime modificat. Să sperăm, aşadar, că nu se va întâmpla la fel şi cu Nathan Drake.  

Filmările la Uncharted sunt programate pentru vara anului viitor, iar lansarea pentru 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
osvii pe 25 noiembrie 2010 15:06
primele cuvinte care imi trec prin cap ar fi: Hell NO!!!!!
nush dar mi se pare ca Nathan Fillion s-ar potrivi mult mai bine

StevieGG08 pe 25 noiembrie 2010 15:44
in Max Payne cu SIGURANTA nu a fost Max Payne!...oare chiar nimeni din distributia aia nu a jucat jocul?..sa speram ca se va descurca mai bine in pielea lui Drake
Kalrak pe 25 noiembrie 2010 21:08
Hai Mark Wahlberg nu e facut sa joace roluri (personaje) predefinite, adica ma asteptam in primul rand la altcineva in Max Payne si in al doilea rand MW joaca in el ca o fata mare la detinst. Thumbs up pentru perechea de sani care defileaza pe langa el, parca sa zic ca a aparut si in alte filme cred ca se numeste Olga Curi... nu mai stiu cum
andytimofte94 pe 25 noiembrie 2010 21:46
mdea, nu e el facut pentru astfel de roluri, da ce sa-i faci, oricum tot cum vor ei fac. noi ne batem gura de pomana
LaFox pe 25 noiembrie 2010 22:26
alt actor nu se gasea?nici nu se potriveste!
gigea pe 25 noiembrie 2010 23:04
Dar ce-aveti frate cu Mark Whalberg ? Mie mi se pare un actor care se potriveste de minune in orice rol de actiune. Sunt curios.. v-a placut de Jake Gyllenhall(habar n-am cum se scrie si nici nu vreau sa aflu) in rolul Printului din Persia ? Ala chiar ca nu se potriveste cu rolul...
Pe cand mark whalberg in cam orice film care s-a vrut a fi serios, s-a potrivit bine. E un actor bun.. nu stiu de unde atata ura.. ( poate nu stiu jocul respectiv.. si de-asta.. si totusi.. parca prea il atacati pe actor)

phantom1593 pe 25 noiembrie 2010 23:34
@gigea pai nu stii jocul... daca l-ai stii ai intelege despre ce vorbim :))
osvii pe 26 noiembrie 2010 00:16
@gigea asta so crezi tu,ca se potriveste in orice rol
nu am nimic cu MW,dar pur si simplu nu este ca Nathan Drake
si in legatura cu filmul PoP
mi sa parut un Epic Fail,inca un film care a stricat jocu
*te-ai jucat Uncharted?

peterpanrmx pe 26 noiembrie 2010 00:36
Mark Wahlberg,care...."pe timpuri" era....Marky Mark!?!(....a spart "topurile" cu "stilul" lui si a fost un fel de "baiat bun" al vremurilor de atuncea)....normal,cu timpul...a mai "crescut",si...a'ncercat "fel de fel" de "chestii"(reclame pe la "firme",semi-actorie...bagare n seama)...pana cand a devenit "ceea ce este el acuma": un baiat caruia i place actoria! si joaca BINE! eu unul, sunt f nerabdator sa vad ce roluri o mai avea("asta" nou,care frati su e "Batman"-treb sa fie un film serios nemaipomenit),...ce mi place la el?-"incearca" sa" fie" un "actor-complet"(actiune,artistic,comedie....S.F.)....intr adevar,mai bine continua seria Max Payne(mie unul mi aplacut cum a interpretat personajul)....poate va fi si Nathan Drake ceva de capul sau!
gigea pe 26 noiembrie 2010 08:35
Ok, am sa incerc jocul de dragul discutiei. Dar, la urma urmei, ce ecranizare dupa un joc, a obtinut apreciere si a fost pe placul fanilor (majoritara normal!) ? Eu inca n-am aflat de filmul ala.
sinner_jayjay pe 26 noiembrie 2010 13:34
Not another videogame adaptet movie
sinner_jayjay pe 26 noiembrie 2010 13:36
@ gigea
mie mi-a placut streetfighter-ul cand eram copil

costel pe 26 noiembrie 2010 17:13
mie mi-a placut f mult max payne (filmul in general dar si de marky mark)
coco_mafya pe 27 noiembrie 2010 20:33
minunat pt el,un rol pe cinste:*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells