Adam Sandler se crede nemuritor

de Răzvan Boboc în 30 Aug 2009
Adam Sandler se crede nemuritor

Actorul de comedie Adam Sandler nu este speriat de moarte şi crede că este nemuritor, scrie Femalefirst.co.uk. Cel mai recent rol al lui Sandler este cel din Funny People care spune povestea lui George, un actor de stand-up comedy de succes, dar în acelaşi timp o persoană foarte egocentrică, care află că din cauza unei afecţiuni nu mai are decât un an de trăit. El întâlneşte un alt actor, cu un show mult mai puţin interesant decât al lui, şi-l angajează ca un fel de asistent personal, încercând să-i vândă din trucurile meseriei.

"Nu cred că este posibil să mor, de ce m-ar lua cineva de aici?", spune actorul.

Comedia, regizată de Judd Apatow, a înregistrat deja încasări mari în box office-ul american. Din distribuţie mai fac parte Seth Rogen şi Leslie Mann.

În România, filmul va fi lansat pe 25 septembrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vortex pe 30 august 2009 20:35
Mia luat ceva sa inteleg ce vrea sa zica articolu asta .El joaca rolul ala din Funny people , care spune povestea lui George ,care mai are 1 an de trait.De ce este intrebat Adam daca e posibil sa moara?Infine nam prea inteles dar mai am un singur lucru de zis :Pai si?
Sunshiness pe 30 august 2009 22:31
Adam Sandler este un mare actor de comedie al zilelor noastre si sper sa ne mai incante multi ani cu productiile sale. Pana la urma orice artist, fie el actor sau cantaret este nemuritor prin ceea ce lasa in urma sa, dar ma rog aici era vorba de o metafora legata de replicile din film.
FarkaS pe 31 august 2009 11:20
Totusi, cand stii ca mai ai putin de trait, unde mai este partea comica? Se mai poate face haz de necaz in astfel de situatii? Si cine gusta astfel de umor?
valera pe 5 iunie 2010 19:38
normal
meriacrevaleriu pe 5 iunie 2010 19:38
normal

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells