3000 de rezervări la Tron Night!

2 Nov 2010
3000 de rezervări la Tron Night!

Fanii TRON: Moştenirea din toată lumea au urmărit săptămâna trecută 23 de minute din filmul mult-aşteptat realizat de Studiourile Walt Disney. Evenimentul TRON: Night a avut succes şi în România, unde peste 3000 de oameni din toată ţara şi-au rezervat bilete să vadă secvenţe din filmul considerat revelaţia Studiourilor Walt Disney de anul acesta.

Spectatorii care au dorit să vadă cele 23 de minute au fost captivaţi de efectele vizuale realizate cu tehnologie de ultimă generaţie, dar şi de coloana sonoră semnată Daft Punk. Înainte de a viziona secvenţele atent selecţionate, cei prezenţi în sălile de cinema 3D din toată ţara au urmărit un mesaj special din partea regizorului Joseph Kosinski, care a oferit detalii despre film. Imaginile alese au transmis celor prezenţi câteva informaţii importante despre TRON: Moştenirea.

Studiourile Walt Disney şi Forum Film îşi continuă campania de promovare a blockbusterul high-tech 3D al anului, TRON: Moştenirea, care  va avea premiera mondială şi naţională în data de 17 decembrie. Filmul va rula pe ecranele din România atât în varianta 3D Disney Digital, cât şi în varianta IMAX 3D.
 
TRON: Moştenirea este o aventură 3D high-tech care se desfăşoară pe fundalul unei lumi virtuale plină de surprize. Având la bază legătura dintre tată şi fiu, regizorul Joseph Kosinski a reuşit prin tehnologia avansată, intrigă şi efecte vizuale unice să producă o peliculă ce nu poate fi asemănată cu nimic din ceea ce s-a văzut până acum pe marele ecran. Modul în care se prezintă execuţia acestei pelicule va schimba cu siguranţă standardele producţiei de filme.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 2 noiembrie 2010 16:28
Am fost la faimoasele 23 de minute si nu am ramas impresionat de cele vazute.....
Razvanescu pe 2 noiembrie 2010 17:09
Din pacate efectele 3d au fost undeva in spatele ecranului, deci nu foarte spectaculoase. Totusi nu pot spune ca imaginile nu au fost interesante, desi firul filmului pare sa nu se abata prea tare de la povestea Tron, din primul film. Dar cum nu intotdeauna iti poti face o impresie corecta supra unui film din cateva minute prezentate, voi merge mai mult ca sigur sa il vad, deoarece cred ca are totusi "acel ceva"...
victor_neo75 pe 2 noiembrie 2010 19:53
Din ce am vazut si eu in cele 23 de min, "Tron: Legacy" nu se va ridica la nivelul lui "Avatar" de anul trecut ! Mai intai scenariul, apoi regizorul necunoscut, actorul din rolul principal, Garett Hendlund, nu mi-a scpus mai nimic, parca ar fi fratele mai mare al lui Zac Efron si, in fine, efectele speciale care par a fi dintr-un film Transformers, dar in spatiu !!! Dar sa vad filmul full in decembrie la cinema !
marylin01 pe 2 noiembrie 2010 19:55
Este adevarat ca imaginile 3D nu sunt la fel de spectaculoase cum sunt la IMAX dar asta nu inseamna ca nu voi merge sa vizionez filmul si oricum cele 23 de minute nu au fost suficiente ca sa imi fac o parere.
javrek pe 2 noiembrie 2010 22:27
am fost, am vazut, mi-a placut! asteptam filmul intreg:d
Bayard pe 2 noiembrie 2010 22:28
mda, mi-au cenzurat comentariul, in care criticam prostia asta de a te duce sa vezi doar 23 de minute dintr-un film. Iti strica omplet experienta de a vedea filmul prima data.
George pe 3 noiembrie 2010 00:49
Fain filmul (cel putin primul). Am fost la la preview si chiar m-am bucurat ca nu au dat foarte multe detalii ca sa nu-mi strice experienta intregului film. Practic a fost ca un trailer mai lung in 3d. Abia astept sa-l vad intreg!!!!
Simo pe 3 noiembrie 2010 00:51
@Piratu: pai doar nu te asteptai sa-ti dea totul mura-n gura, mai ales ca a fost si moca. Mai bine asa... putin cate putin. Mie mi-a placut ce am vazut, efecte speciale calumea si abia astept sa vad filmul intreg. Poate chiar o sa ma duc si la IMAX.
Paulinho pe 3 noiembrie 2010 00:52
Ce sa mai... doar pentru Daft Punk si tot ma duc sa vad filmul intreg. Nu stiu daca ati vazut dar a aparut pe net si o portiune din soundtrack. In decembrie sa notam tron in calendar.
gyxu78 pe 3 noiembrie 2010 07:55
duceti-va la imax cu totii ca se opreste filmul din sfer in sfert de ora
uiti si unde a ramas cand se reia :))

Simo pe 3 noiembrie 2010 17:49
Nu stiu la ce film ai mers tu, dar exceptand faza cu subtitrarea (pe care am auzit ca o s-o repare acum in noiembrie) eu nu am avut probleme. Chiar vor trece pe digital si experienta va fi si mai placuta!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells