Wilson - motocicleta vorbitoare

21 Feb 2006
Wilson - motocicleta vorbitoare
Owen Wilson (foto) va da voce unei motociclete. Wilson a fost, in urma cu cativa ani, vocea unei motociclete smechere intr-un pilot de serial TV care nu a fost niciodata difuzat, intitulat Heat Vision and Jack. In mare, serialul era o copie a lui Knight Rider, in care jucau Jack Black in rolul unui fost astronaut care s-a apropiat prea mult de soare si, prin puterea soarelui galben, a devenit cel mai destept om in viata, si Ron Silver in rolul lui... Ron Silver. Pilotul a fost regizat de un Ben Stiller avant-megastar.
Acum se fac planuri pentru a aduce aceste personaje pe marele ecran, dupa cum declara co-realizatorul acestui proiect, Rob Schrab: In 2000 ni s-a cerut un scenariu pentru film, dar atunci Stiller si Jack nu erau implicati. Eram doar doi tipti cu un pilot in mana. Apoi au fost probleme, si n-am vrut sa-i lasam sa ne strice proiectul. Iar anul trecut i-au aratat scenariul lui Stiller, care a spus ca-l va regiza numai daca noi doi vom scrie scenariul. Producatorii au acceptat, asa ca lucram acum la o noua versiune pentru un film cu Heat Vision si Jack.”
In film nu vom vedea ce s-a intamplat cu astronautul. Schrab spune: “Cine vrea sa vada prima jumatate de ora a unui film in care Jack nu e pe motocicleta? Cand incepe filmul, Jack e deja pe motor, si motocicleta vorbeste. Cui ii pasa cum s-a intamplat asta? Si in pilot tot asa am inceput.”
Jack Black a cerut sa vada un scenariu si a promis ca-si va face loc in agenda pentru film, Owen Wilson s-ar distra copios sa revina in caroseria motocicletei, iar Stiller e inca pasionat de subiectul pe care l-a regizat "in tinerete", asa ca va trebui sa ne asteptam la o comedie traznita din partea lor cat de curand.
Taguri:  Owen Wilson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells