DiCaprio pentru presedinte!

19 Feb 2006
DiCaprio pentru presedinte!
Dupa colaborarile fructuoase din The Aviator si Gangs of New York, Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au devenit la fel de nedespartiti precum Spielberg si Tom Cruise sau Robert Zemeckis si Tom Hanks. Sa batem in lemn totusi.
Ce se stie deocamdata e ca pentru proiectul filmului biografic dedicat lui Theodore Roosevelt, Scorsese il avusese de la inceput pe Leo in calitate de producator. Treptat, acesta din urma s-a indragostit intr-atat de ideea filmului, incat l-a convins pe Scorsese ca determinarea cu care isi doreste sa joace rolul titular nu va putea fi combatuta usor de teama regizorului ca machiajul nu va imbatrani convingator un actor tanar.
Asadar, DiCaprio va pluti pe aripile scenariului - la care lucreaza Nicholas Meyer (Fatal Attraction, Sommersby) - direct de pe bancile Universitatii Harvard, luat de curentul pasiunii pentru politica, pana in fotoliul functiei de guvernator al New York-ului, apoi al vice-presedintiei americane. Pozitie care i-a "permis", in urma asasinarii lui William McKinley, preluarea conducerii Statelor Unite ca al 26-lea presedinte. 

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells