Vezi primul trailer oficial Despre oameni şi melci!

de Cinemagia în 17 Aug 2012
Vezi primul trailer oficial Despre oameni şi melci!

Primul trailer oficial Despre oameni şi melci, comedia amară cu Monica Bârlădeanu şi Andi Vasluianu în rolurile principale, tocmai a ieşit din montaj, iar noi nu întârziem să vi-l arătăm, mai jos.

Acţiunea filmului, cu premiera la noi pe 14 septembrie, are loc în anul 1992, în Muscel, un mic oraş din România. Fabrica ARO, deţinută de stat, tocmai a dat faliment şi va fi privatizată într-o săptămână. Cumpărătorul este o companie franceză care anunţă muncitorii că fabrica va fi transformată într-o crescătorie de... melci. George (Vasluianu), liderul de sindicat, caută cu disperare o soluţie şi are o idee sărită de pe fix...

Comedia lui Tudor Giurgiu pur şi simplu te va prinde. Monica Bârlădeanu este o prea-frumoasă Sandra, ideea liderului de sindicat este cât se poate de trăsnită, perechea tată-fiu de actori francezi Robinson Stévenin şi Jean-François Stévenin fac nişte numere muzicale memorabile, iar Dorel Vişan este şeful de fabrică imoral, care va ţine doar pentru sine 150.000 de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 17 august 2012 15:12
Filmul a fost deja proiectat la TIFF acum cateva luni. E bunicel, merge, e o comedie inteligenta.
Macabru pe 18 august 2012 17:52
O foarte mare porcarie.. Nu-s adeptul "comediilor" recente , facute de ai nostri..sunt stupide , anoste , glume seci , actori jalnici ( mari vedete ca Velea , Busu si Bobonete ) + straini amatori.. Nu se vor ridica niciodata la inaltimea filmelor in care au jucat maestrii Jean Constantin , Dem Radulescu , Amza Pellea etc.. Acum se fac doar filme de duzina , niste penibilitilati , majoritatea produse de Media Pro.
alex_il_fenomeno pe 29 august 2012 14:37
nu pare sa rupa randurile ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells