Va mai apărea Gwen Stacy în viitoarele filme Spider-Man?

de Cristina Grigore în 6 Iul 2012
Va mai apărea Gwen Stacy în viitoarele filme Spider-Man?

Regizorul lui The Amazing Spider-Man, Marc Webb, a declarat pentru Movieline.com că nu este sigur dacă Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone în acest ultim film bazat pe aventurile supereroului) îşi va mai face apariţia în continuările seriei.

Webb a insistat însă asupra relaţiei de iubire dintre Peter Parker (Andrew Garfield) şi Stacy din film, şi a spus că legătura lor este o parte la fel de importantă a filmului precum scenele de acţiune ale acestuia.

„Desigur, Spider-Man este un film de acţiune de proporţii – avem un băiat în costum de supererou. Însă ceea ce este diferit în benzile desenate Spider-Man, faţă de multe alte benzi desenate este importanţa relaţiilor, în special ale celor de dragoste”, a spus regizorul.

„Nu acelaşi lucru poate fi spus despre antagonişti, dar în ceea ce priveşte legăturile amoroase al lui Spider-Man, acestea sunt legendare, dacă nu cu mult mai remarcabile decât duşmanii lui”, a mai explicat Webb.

Regizorul a făcut apoi o referire clară la personajul lui Gwen Stacy şi a menţionat că nu poate spune cu siguranţă, în acest moment, dacă ea va avea în sequel-urile lui Spider-Man aceeaşi soartă pe care a avut-o în benzile desenate (unde este ucisă de The Green Goblin în numărul 121 al benzilor desenate The Amazing Spider-Man).

„Va trebui să aşteptăm şi să vedem”, a spus Webb. „Este vorba de o foarte controversată parte a benzilor desenate, dar ceea ce vă pot spune eu cu siguranţă este că sunt un fan al acestora”, a mai adăugat el. Cineastul a insistat într-un inteviu anterior ca a încercat să facă un film Spider-Man cât mai "realist".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 iulie 2012 11:37
Cum e proverbul ala latin? Norocul ajuta pe cei curajosi? :) Daca asa este in benzile desenate, sa o omoare, de ce nu? Impactul mortii lui Rachel Daws in Dark Knight a fost extraordinar, a ajutat mult filmul. Daca vrei un film realist, trebuie sa ai si victime, pierderi.
zeno.marin pe 6 iulie 2012 15:57
Asa e... Norocul ii urmareste pe cei curajosi si ghinionul pe cei bolnavi... :))).
cristi23 pe 6 iulie 2012 13:47
ar fi super daca ar aborda povestea din acel numar..cu uciderea lui gwen stacy de catre green goblin......si apoi lupta dintre gg si spidey+ apoi inaltarea unui nou goblin.. harry osborn manat de dorinta de razbunare
zeno.marin pe 6 iulie 2012 15:59
"Cineastul a insistat într-un inteviu anterior ca a încercat să facă un film Spider-Man cât mai "realist"." - Doamne, cata minte de gaina iti trebuie ca sa asociezi REALISMUL cu SPIDER-MAN... Rad si acum... :))))
Bayard pe 6 iulie 2012 21:04
Ai un pic dreptate... dar cum altfel sa spuna ? :) de-asta Batman e singurul supererou care chiar poate fi prezentat realist.... pt ca pana la urma, e cam singurul care nu este "super"
JohnnyAddams pe 7 iulie 2012 23:34
Da. Va aparea probabil in inca unul. Relatia dintre ea si Peter Parker va fi "betonata", iar apoi in al treilea film va muri astfel incat va creea o oarecare tragedie. Sunt aproape sigur ca asa se va intampla. E cea mai buna solutie, mai ales ca Emma Stone e o actrita buna care are o gama larga de fani, iar o pierdere dramatica in film ar fi ceva mai tare decat Hachi.
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 15:30
sa speram ca va mai aparea macar o data .
Wanted007 pe 10 ianuarie 2013 12:09
sa speram ca va mai aparea pana la sfarsit :((

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells