Ursul Yogi, la cinema

3 Ian 2011
Ursul Yogi, la cinema

Yogi, cel mai îndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine din 14 ianuarie pe marile ecrane din România, de această dată în 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mâncare aduse de turiştii veniţi la picnic. "Mai isteţ decât urşii de rand", cum îi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi îi dă acestuia mari bătăi de cap.  

Năstruşnicul Yogi nu va mai fi însă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul în care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vândă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, încercând să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.  

Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie. Din 14 ianuarie, povestea lui Yogi şi a lui Boo Boo prinde viaţă în Ursul Yogi, o aventură 3D plină de umor şi acţiune care va încânta publicul de toate vârstele. Un film produs de Warner Bros. Pictures şi distribuit în România de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul1ca pe 3 ianuarie 2011 17:00
Hahaha,cred ca o sa fie foarte caterinca.
rizea.alex70 pe 3 ianuarie 2011 17:46
O sa fie multa comedie in filmul asta asta este sigur...:))
psihologu pe 3 ianuarie 2011 17:55
sa speram ca va fi multa comedie de calitate...
legolas05 pe 3 ianuarie 2011 19:38
sa speram ca e bun.....ma duc sa il vad
Piratu pe 3 ianuarie 2011 20:19
o sa ie interesant de urmarit
Krakatau pe 3 ianuarie 2011 21:17
Hm...are nota foarte proasta pe IMDb. Nu-i de bine. In plus, combinatia de real si animatie mi s-a parut intotdeauna zdezagreabila.
hala pe 3 ianuarie 2011 21:47
super
S8tan pe 4 ianuarie 2011 10:42
De acord cu Krakatau...Imi plac filmele filme si desenele desene :P
Bayard pe 4 ianuarie 2011 12:33
Filmul asta are potential doar pentru ca toti am crescut cu Yogi pe Cartoon. Insa din ce am auzit este de-a dreptul execrabil. Probabil mi-ar strica impresia buna pe care o am despre desenele animate. Nu o sa ma duc sa-l vad la cinematograf si probabil nici macar pe calculator
primmo pe 4 ianuarie 2011 14:07
si io cred ca o sa fie o chestie slaba rau :)
pe mine m-a frapat mereu o chestie legata de kitsch-urile astea care imbina personaje de animatie de acum 30 de ani cu modern: vestimentatia :) am remarcat si la scooby doo (alt esec)... de ce se pastreaza elementele vestimentare de pe vremea cand erau la moda? cum ar fi basca lu yogi ..

mahone pe 4 ianuarie 2011 14:16
PREA CALUMEA ORICUM ERAU TARI SI DESENELE ANIMATE CAND ERAM MIC ABIA ASTEPTAM SA MA UIT FILM DE NOTA 10
Krakatau pe 4 ianuarie 2011 14:23
Intocmai. E pacat sa-ti distruga amintirile despre desenele copilariei cu filme proaste.
Mie personal nu mi-a placut Yogi in mod seosebit, asta probabil pentru ca era din vremea cand Cartoon-un nu era inca tradus, iar eu fiind mic nu pricepeam mare lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells