Un cascador a murit pe platourile de filmare ale lui The Expendables 2

de Cristina Grigore în 29 Oct 2011
Un cascador a murit pe platourile de filmare ale lui The Expendables 2

Iţi semnalam în urmă cu o săptămână ştirea legată de armele ce urmau a fi folosite la filmările din Bulgaria ale lui The Expendables 2, confiscate de autorităţi deoarece nu erau în totalitate nefuncţionale. De această dată, veştile sosite de la filmări sunt mult mai grave, anunţă Deadline, deoarece unul dintre cascadorii profesionişti ce lucrau pentru această producţie şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi au fost răniţi.

Se pare că scena ce a dus la moartea cascadorului, filmată într-un rezervor de apă din oraşul Elen Pelin (situat în apropierea capitalei, Sofia) a inclus explozia accidentală a unei bombe false într-o barcă de cauciuc.

Unul din ceilalţi doi cascadori răniţi în explozie a fost deja supus unei operaţii ce a durat peste de cinci ore, iar starea sa, deşi stabilă, va necesita, potrivit medicilor, un timp destul de lung pentru recuperare.

La timpul accidentului, câteva dintre vedetele producţiei, printre care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Jean-Claude Van Damme, se aflau într-o altă locaţie de filmări, situată la câteva ore distanţă.

Cei de la Millenium Films şi NuImage şi-au exprimat regretul în legătură cu nefericitul accident şi au asigurat autorităţile de strânsa colaborare în ceea ce priveşte investigarea acestuia.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 29 octombrie 2011 14:26
Se mai intampla si accidente fatale, din pacate ...
jbjohn88 pe 29 octombrie 2011 17:15
'se mai intampla"???? frate a murit un om nu si-a julit unul un cot ca sa Zici ca"se mai intampla".. oamenii n-ar trebui sa moara pentru filme.. eu as interZice cascadoriile si ele sa se faca doar pe calculator. Cum v-ati simti in locu familiei persoanei aleia?.. pai a murit in timp ce se filma o scena..
Wylen pe 29 octombrie 2011 17:19
Meseria de cascador e periculoasa...oricine stie asta cand alege sa continue pe acest drum.
mirko pe 30 octombrie 2011 16:05
Asa este. De fiecare data cand aud replici de genul asta nu pot decat sa spun ca in orice chestie pe care o facem putem muri. Ce-ar fi acum sa nu mai conduca nimeni pe starda de exemplu pentru ca se moare pe satrzi... E o nebunie asta! Aduceti-va aminte de curand de accidentul motociclistului de la Moto GP. Acum ce ar trebuie sa se faca? Sa se interzica motociclismul? Gandeste-te la asta jbjohn88 inainte sa mai spui asemenea aberatii! Mult respect pentru toti cascadorii din lume care isi dau in fiecare zi o parte din ei in tot ceea ce fac!
Beatryce pe 29 octombrie 2011 18:25
:|rip
Bayard pe 29 octombrie 2011 22:47
Probabil bulgari.... ca asa fac astia, folosesc "talente" locale.
alex_il_fenomeno pe 30 octombrie 2011 09:36
mare pacat ... acum imi revine in minte accidentul care a survenit la moartea actorului Brandon Lee ...
bmihaig79 pe 30 octombrie 2011 10:16
ce naiba, asa facem filemele cat mai apropiate de realitate - moare in film, moare si in realitate. PACAT.
lumaxya pe 30 octombrie 2011 14:28
Iti impartasesc parerea .
-Max_Mafiotu- pe 30 octombrie 2011 16:11
Dumnezeu sal erte.
MarutaAdrian pe 31 octombrie 2011 06:56
Se intampla si nenorociri dinastea peste tot.. si nu numai in cascadorii, ci si cand pur si simplu mergi pe strada.. eu de exemplu am avut un accident grav chiar in bucatarie.. deci nu sti niciodata.. RIP

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells