Ultimul episod Lost, mai lung cu 30 de minute

de Ştefan Dobroiu în 5 Mai 2010
Ultimul episod Lost, mai lung cu 30 de minute

Postul de televiziune ABC a acceptat ca ultimul episod din cunoscutul serial LOST să fie prelungit cu o jumătate de oră. Astfel, episodul dublu va avea nu mai puţin de două ore şi jumătate...

Episodul, intitulat sugestiv The End, va da peste cap programul de ştiri al postului şi va amâna şi emisiunea specială Jimmy Kimmel Live: Aloha to Lost, pregătită în cinstea serialului. Înainte de... Sfârşit, ABC va difuza o retrospectivă a tuturor celor şase sezoane, promovată cu numele Lost: The Final Journey.

O durată mai mare să însemne şi rezolvarea tuturor enigmelor serialului? Cu siguranţă că nu, iar producătorul Damon Lindelof a avertizat deja, de săptămâna trecută, că ultimul episod "se va termina într-un mod extrem de Lost-ian şi va genera un număr impresionant de teorii".

"Ultimul episod din Clanul Soprano ar fi funcţionat doar într-un serial ca Clanul Soprano. Cel mai tare lucru la finalul unui serial este că trebuie să respecte stilul acestuia. Vom încerca să dăm răspunsuri cât mai definitive, dar nu-i nicio şansă ca fanii să nu întâmpine finalul cu întrebarea 'Oare ce au vrut să zică?'. Ăsta este şi motivul pentru care nu vom explica nimic", a spus Lindelof.

În imagine: celebrul artwork al sezonului 6, inspirat de Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci.

Îţi pare rău că se termină Lost? Sau de-abia aştepţi să afli ce este insula pe care au petrecut atâta timp naufragiaţii?

Taguri:  serial, Damon Lindelof, Lost

Părerea ta

Spune-ţi părerea
copila_satanista pe 5 mai 2010 16:16
e riscant sa faca un final in ceatza. daca ceatza respectiva este cat de cat ok si te pune pe gandit merge, dar daca te lasa ceva de genul "wtf??" iti cam vine sa injuri oleak ;))
tibycom pe 5 mai 2010 16:49
hmm, sa zicem ca mi pare rau. dar tot ce i frumos trebuie sa se si termine.presimt audienta mare in america pt ultimul episod din lost :)
Iosif Budau pe 5 mai 2010 17:58
Am vizionat serialul de 4 ori (toate cele 5 sezoane si episoadele ce au iesit din sezonul 6) nu ma mai pot satura de povestea incurcata a personajelelor, toate intamplarile si aventurile traite de acestia, si cred ca finalul va fi la fel de entuziasmant si va lasa loc de supozitii si scenarii. Pacat ca se renunta la unul din cele mai bune seriale din ultimiii 5 ani de zile, dar asta-i soarta dupa cum zice si John Locke
Blondie pe 6 mai 2010 11:08
Cel mai bun serial ever:) Linistit poti spune ca e unu dintre cele mai bune seriala e pana acuma.
Radu1711 pe 6 mai 2010 12:37
bine ca nu ii mai scurt

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells