Transformare spectaculoasă! Anthony Hopkins este Hitchcock

de Cristina Grigore în 24 Iul 2012
Transformare spectaculoasă! Anthony Hopkins este Hitchcock

Filmul care îl are în centru pe celebrul cineast Alfred Hitchcock şi-a început filmările în această primăvară, cu Anthony Hopkins în rol principal. O primă imagine din film a fost lansată în luna aprilie şi a fost urmată acum de o alta - publicată de PeliBlog.com -  în care veteranul actor, perfect intrat în pielea personajului, atrage atenţia asupra fenomenalei transformări.

Pelicula Hitchcock este inspirată din romanul "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" de Stephen Rebello. Este povestea dragostei dintre regizor şi soţia sa (şi parteneră în proeictele sale), Alma Reville (interpretată în film de Helen Mirren). Evenimentele prezentate se desfăşoară în timpul producţiei unuia dintre cele mai bune filme ale lui Hitchcock, Psycho.

Din distribuţia filmului mai fac parte Scarlett Johansson şi Jessica Biel. Lansarea a fost programată pentru 13 februarie 2013.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 24 iulie 2012 11:09
Tot nu-l vad. Nu zic de look, dar e imposibil sa scoata vocea lui Hitchcock. Nici pe Biel nu o vad ca Vera Miles. James D'Arcy ca Perkins mi se pare cea mai buna alegere. Oricum il voi vedea, de curiozitate. Filmul este realizat dupa succesul lui "My Week With Marilyn". Sper ca Hopkins sa faca ce a facut Michelle Williams (desi mi se pare imposibil), sa ma faca sa cred pentru doua ore ca e chiar Hitchcock. Michelle Williams a facut acest lucru ca Marilyn Monroe.
Hannibal88 pe 26 iulie 2012 02:38
Ai dreptate, dar ma astept de la hopkins sa nu ne dezamageasca, asa cum nu a facuto pana acu vezi: nixon [ 1995 ]
Bayard pe 24 iulie 2012 11:45
Ce este asa spectaculos in transformare?
zeno.marin pe 24 iulie 2012 14:36
E destul de greu sa gasesti un actor care sa semene cu personajul vizat aidoma. Iar asta devine si mai evident cand filmul este unul cu pretentii, unul in care vor aparea nume mari ale cinematografiei. Asa ca o asemenea tentativa devine tot mai lipsita de semnificatie, nu? In fond totul se rezuma la imaginatia spectatorului si cum reuseste sa rezoneze cu ce i se sugereaza pe calea filmului. Cu cat mai putin computer si machiaj, cu atat mai bine.

Apropos de sosii - se spune ca Chaplin a iesit pe locul III la un concurs de imitatori ai lui Charlot....

zeno.marin pe 24 iulie 2012 14:38
Ah, sa nu uit - seamana cumva mai degraba cu Winston Churchil (totusi vag doar). Atentie insa, este ULUITOR cat de bine seamana cu Hanibal Lecter, chiar daca e un pic mai dolofan si batran in poza...
Hannibal88 pe 26 iulie 2012 02:39
ce tare ai fost.... hannibal....
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 21:18
trebuie sa recunosc , arata binisor .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells