Mogâldeţele din Despicable Me vor avea propriul lor film

de Cristina Grigore în 24 Iul 2012
Mogâldeţele din Despicable Me vor avea propriul lor film

Au oferit unele dintre cele mai amuzante momente animaţia Despicable Me şi iată că primesc drept "recompensă" propriul lor film. Cum vor ajunge însă Mogâldeţele, unele dintre cele mai recente vedete secundare din filmele de animaţie, din bârlogul de răutăţi al lui Gru pe marele ecran?

Potrivit Deadline.com, studiourile Universal l-au angajat pe Brian Lynch să imagineze scenariul unui film original cu simpaticele creaturi în prim-plan.

Noi personaje vor fi adăugate poveştii, în care vor putea fi recunoscute şi unele figuri din Despicable Me. Se pare că producătorii au luat în calcul şi buna coordonare a lansărilor sale, căci sequel-ul reuşitei de acum doi ani, Despicable Me 2 (originalul a avut, în 2010, 543 de milioane de încasări în toată lumea) a fost programat pentru lansare pe 3 iunie 2013, în vreme ce anunţatul spin-off ar urma să intre în cinematografe în 2014.

Printre vocile cunoscute care au dat glas unora dintre mogâldeţe s-au aflat Steve Carell, Jason Segel şi Miranda Cosgrove.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 24 iulie 2012 14:45
Mie mi se pare ofensator acest afis rasist, care scoate in evidenta faptul ca foarte multi asiatici, oameni scunzi si porecliti peiorativ "mogaldete", au probleme de vedere si poarta ochelari...

Gluma gluma, dar Hey! The "moghaldetzhe" are cute and do really look funny... |:-D. Sa vedem si "cum se misca" in film.

aavramescu23 pe 24 iulie 2012 15:11
Din punctul meu de vedere minionii au salvat animatia. fara ei nu stiu daca rezistam sa-l vad pana la final. Imi plac animatiile, dar nu toate. Lorax iar nu mi-a placut. Dar oricum animatiile sunt facute pentru copii, nu pentru calai ca mine. E o bucurie sa aflii ca se va face o animatie cu minionii. Poate o sa aflam cum au ajuns in casa lui Gru. De unde vin? Oricum n-am asteptari prea mari de la Despicable me 2, am mai degraba asteptari de la animatia cu minioni
alex_il_fenomeno pe 10 august 2012 12:32
o veste cu adevarat interesanta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells