Tom Cruise - premiat de nemti pentru curaj

de Razvan Boboc în 30 Nov 2007
Tom Cruise - premiat de nemti pentru curaj

Tom Cruise a fost vedeta celei de-a 59-a editii a premiilor Bambi, acordate de compania germana Hubert Burda Media. Cruise a fost premit pentru faptul ca a realizat proiecte curajoase, printre care si cel mai recent proiect al sau - "Valkyrie". El interpreteaza rolul ofiterului Claus von Stauffenberg care, pe 20 iulie 1944, a incercat sa-l asasineze pe Adolf Hitler. Daca acum Cruise este premiat de nemti, in timpul filmarilor a avut numai necazuri. Producatorii filmului nu au primit permisiunea de a filma la un mausoleu din Berlin unde ofiterul german a fost executat, pentru ca este o vedeta controversata si risca sa creeze o legãtura contradictorie intre curajul civic al unui barbat care s-a angajat sa lupte impotriva totalitarismului si o cvasi-operatiune scientologica.

Mai mult, cativa membrii ai familiei ofiterului au fost impotriva realizarii filmului de tema ca actorul se va folosi de ocazie pentru a face propaganda religiei scientologice.

Cruise a primit un real sprijin din partea singurului supravietuitor dintre ofiterii germani implicati in complotul impotriva lui Hitler dar si din partea unor regizori germani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells