Tim Burton despre Beetlejuice 2

23 Feb 2006
Tim Burton despre Beetlejuice 2
Tim Burton declara ferm ca nu are de gand sa faca un sequel la faimoasa lui comedie noir din 1988, Beetlejuice, in ciuda zvonurilor care anunta ca un al doilea film ar fi in pregatire inca de acum zece ani.
Burton declara cu umor: "Nu am de gand sa fac un sequel... dar probabil ca cineva vrea sa-l faca, sunt sigur. Am citit o multime de chestii... cred ca s-ar putea sa am un frate geaman rautacios pe undeva care face lucruri despre care eu nu am idee".
Michael Keaton a afirmat mereu ca este interesat sa-si reia rolul, dar de fiecare data a subliniat ca filmul trebuie sa fie regizat de Burton.
La un moment dat circulau zvonuri despre un Beetlejuice goes Hawaiian care ar fi avut loc la tropice, iar mortii vii ar fi facut surfing, ar fi dansat limbo si ar fi stapanit plajele, dar regizorul nu a fost de acord cu scenariul scris de Jonathan Gems.
Cu toate acestea, acum zece ani, regizorul a raspuns referitor la subiect: "Poate vom face inca unul peste zece ani". In mod ironic, si Michael Keaton si-a intetit declaratiile in legatura cu un nou Beetlejuice in ultima vreme: 

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells