The Dark Tower, al lui Stephen King, pe mâini noi

de Gloria Sauciuc în 30 Apr 2010
The Dark Tower, al lui Stephen King, pe mâini noi

The Dark Tower, una din seriile de cărţi ale lui Stephen King, are în acest moment drepturile returnate autorului, după ce compania de producţie Bad Robot a renunţat la adaptarea pentru televiziune.


Acum, echipa formată din Ron Howard, Brian Grazer şi Akiva Goldsman fac echipă pentru abordarea westernului-fantasy, cu scenariul de Goldsman şi regia semnată Howard, pentru un serial TV produs de către compania Imagine.

  
Deocamdată însă, Tower nu a intrat în producţie, dar surse din studiourile Universal, din care face parte compania Imagine, confirmă viitorul proiectului. Până acum, Bad Robot intenţiona ca odată ce producătorii executivi Damon Lindelof şi Carlton Cuse vor finaliza seria Lost, să se ocupe de Tower.


Atunci când acest lucru s-a dovedit imposibil, au returnat drepturile de autor lui King.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Petra pe 30 aprilie 2010 10:40
Cartile lui Stephen King merita ecranizari mult mai bune !
X pe 30 aprilie 2010 15:17
Am citit si eu Stephen King. Mediocru, foarte mediocru daca pot sa spun asa.
Machedonu' pe 30 aprilie 2010 18:57
ce ai frate, Stephen King e unul dintre cei mai mari scriitori de romane horror,ai citit o carte si ti-ai dat deja parerea,te crezi mare critic
xmind99tm pe 30 aprilie 2010 19:17
x nici macar mediocru nu esti...cel mult un tantalau...stephen king poate cel mai bun scriitor american in ultimii 50 de ani
fone pe 30 aprilie 2010 20:12
Subscriu,MARE TANTALAU.
jason pe 1 mai 2010 23:10
cine nu stie"the dark tower" nu e numai o carte, ci e o saga formate din 7 cartii...nu le-am citit pt k nu sunt fan fantasy, dar cartile lui horror sunt fff bune..kiar e un maestru al genului horror..incepand de la carrie, misery sau salems lot..sau cea mai tare cartea a lui pet sematary..dar prea putini mai sunt cei kre citesk o carte, akum filme..c mai imi pierd timpul cu cartii..
Radu1711 pe 2 mai 2010 09:33
sa speram ca o sa faca ceva frumos

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells