Taylor Kitsch: „Aş filma şi mâine pentru John Carter 2”

de Cristina Grigore în 27 Mar 2012
Taylor Kitsch: „Aş filma şi mâine pentru John Carter 2”

Bine primit în afara continentului nord-american, John Carter, adaptarea Disney a unui volum scris la început de secol XX de Edgar Rice Burroughs (autorul lui Tarzan), a fost un eşec la box-office-ul din ţara de lansare, cu un debut de doar 30 de milioane de dolari şi un total de aproximativ 60 de milioane.

Protagonistul filmului, Taylor Kitsch, a ţinut să spună însă presei că nu are nici un fel de regrete legate de apariţia în  film, în ciuda faptului că performanţa acestuia, din punct de vedere financiar, a fost dezamăgitoare.   

Iată ce a declarat el pentru Entertainment Weekly: „Aş filma din nou pentru John Carter şi mâine. Sunt mândru de felul în care a ieşit filmul. Rezultatele sale la box-office nu mă definesc pe mine ca persoană sau ca actor”, a declarat Kitsch.

Actorul de 30 de ani, cunoscut anterior din serialul Friday Night Lights, ştie că nerecuperarea nici măcar a  bugetului de producţie al filmului (de 250 de milioane de dolari) ar putea însemna că un sequel al lui John Carter nu are şanse de a mai fi realizat. Şi-ar dori totuşi, să aibă ocazia de a juca într-o continuare a aventurilor pământeanului ce călătoreşte pe Marte.

Pe Kitsch vei avea ocazia de a-l vedea din nou într-un rol de acţiune în Battleship, alături de Liam NeesonAlexander Skarsgård şi Rihanna. Un alt proiect din orarul său de filmări este Savages, un thriller regizat de Oliver Stone, în care se vor reuni o mulţime de nume celebre ale marelui ecran.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 27 martie 2012 10:19
Sper sa preia drepturile de ecranizare un alt studio. Filmul nu e bun, e demential. Nu stiu de ce americanilor nu le place. E mult mai bun decat Hunger Games. Noroc ca cartea are mai multi fani in randul adolescentilor decat cartile despre planeta Barsoom. De aceea se explica de ce Hunger games e mai popular si va avea incasari mai mari. Un alt esec e Green lantern care e iar un film SF bun. Abia si-a recuperat bugetul. Din cce am citit cei de la WB pregatesc un sequel. Mie mi-a placut si Green lantern. L-am vazut deja de 5 ori. Il am pe BD3D.
xerses pe 27 martie 2012 10:25
Are dreptate in ceea ce a afirmat.Bravo lui ca este increzator in el.
Sosetzel pe 27 martie 2012 11:42
Chiar sunt tampiti americanii....filmu John Carter este demential
Bayard pe 27 martie 2012 11:48
Da, un film foarte bun, promovat mizerabil... asta este.
catasmile17 pe 27 martie 2012 13:32
I se potriveste rolul ;)
CosminHorrorMaster pe 27 martie 2012 14:24
Ahh.. la cat l-ati laudat, ar merge o continuare...
catasmile17 pe 27 martie 2012 22:40
da :)
Qube86 pe 27 martie 2012 22:19
Nu mi s-a parut stralucit dar chiar si eu sunt de acord ca tre' neaparat o continuare...Au lasat lucrurile in aer la final...Puteau realiza ceva mult mai bun cu povestea dar au preferat sa respecte mai mult povestea lui Edgar Rice Burroughs in viziunea lui de la inceputul secolului XX...si chiar daca i-a daunat putin filmului (parerea mea) tot ramane o poveste buna care a inspirat o gramada de alti oameni care au creat personaje legendare in cinematografia mondiala...
yunika pe 29 martie 2012 18:40
este chiar frumos filmul...mie mi-a placut mult si sper sa urmeze si o continuare
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2012 15:07
uite un actor hotarat , care merita respectele noastre !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells