Surprize la premiile Emmy

de Ştefan Dobroiu în 25 Sep 2012
Surprize la premiile Emmy

Nu a fost nicio surpriză că serialul Modern Family/O familie modernă a reuşit să câştige pentru a treia oară la rând trofeul pentru Cea mai bună comedie (din nefericire, serialul nu prea are concurenţă), dar eşecul pe toată linia al lui Mad Men (17 nominalizări şi nici măcar un premiu) chiar ne-a luat prin surprindere. Nu cu păreri de rău, pentru că Homeland, serialul nostru favorit din întreg sezonul trecut, a plecat acasă cu trei premii foarte importante: Cel mai bun serial de dramă, Cea mai bună actriţă (Claire Danes, foto) şi Cel mai bun actor (Damian Lewis).

Premiile Emmy nu prea se grăbesc să premieze serialele noi, prin urmare pe mulţi i-a luat prin surprindere succesul nemaipomenit al lui Homeland, mai ales că Cel mai bun actor era în continuare favorit Bryan Cranston, din Breaking Bad, deja de trei ori laureat al statuetei.

Printre surprizele ediţiei am mai putea aminti încercarea prezentatorului Jimmy Kimmel şi a lui Tracy Morgan de a-i face pe cei prezenţi să creadă că actorul din 30 Rock a leşinat pe scenă. Gagul a stârnit o furtună pe twitter, dar cei din sală nu prea s-au impacientat. O furtună pe twitter a stârnit şi o fotografie publicată de Sofia Vergara: actriţa din Modern Family a avut o mare problema cu rochia de seară purtată la gală, exact cu 20 de minute înainte de a urca pe scenă pentru a primi premiul împreună cu restul distribuţiei. Poţi înţelege de ce fotografia a devenit una dintre cele mai vânate ieri dând un click AICI.

Vergara, Kat Dennings din serialul 2 Broke Girls şi Christina Hendricks din Mad Men au avut cele mai comentate rochii, toate punându-le formele în evidenţă. Jon Stewart a scăpat cuvântul cu "f" în discursul său de acceptare, după ce emisiunea sa The Daily Show a câştigat pentru a zecea oară consecutiv premiul categoriei.

O mare surpriză a fost premiul câştigat de Jon Cryer pentru Doi bărbaţi şi jumătate. Câştigător pentru premiu secundar în trecut, înlocuirea lui Charlie Sheen cu Ashton Kutcher i-a dat mai mult prestanţă lui Cryer, care iată că pleacă acasă cu unul dintre cele mai râvnite premii ale ediţiei. Cel mai surprins a fost chiar actorul, acesta declarând pe scenă că se aştepta ca Jim Parsons, starul serialului The Big Bang Theory, să câştige şi în 2012, după ce a mai câştigat de două ori în trecut.

Una din marile bucurii ale serii a fost premiul primit de Julia Louis-Dreyfus pentru rolul ei din comedia HBO Veep. Deşi unul dintre cele mai inegale seriale văzute în ultima vreme, Veep este şi unul dintre cele mai inteligente, iar succesul lui Louis-Dreyfus nu putea decât să ne bucure. Cu această ocazie putem face uitat şi aşa-zisul "blestem Seinfeld", mulţi comentatori spunând că mega-popularitatea serialului îi va ţine departe pe actorii principali de hituri viitoare. Aşa s-a şi întâmplat până când a apărut Veep...

Ediţia nu a dus lipsă nici de declaraţii politice. Julianne More, interpretă a lui Sarah Palin în mini-seria Game Change, a spus că premiul o bucură nespus, pentru că fosta candidată la preşedinţia SUA s-a declarat foarte neplăcut impresionată de rolul ei din producţia HBO.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 25 septembrie 2012 12:17
Julia Louis-Dreyfus a jucat exceptional in 2 sitcomuri :Seinfeld si The new Adventures of the old Christine , cu roluri total diferite , din Veep nu am vazut inca nimic.
Cat despre Jon Cryer , eu cred ca dintotdeauna a fost personajul cheie din Two and a half Man , umbrit pana acum mai mult de scandalurile mediatice ale lui Charlie decat de prestatia acestuia. Cu Aston Kutcher e mai simplu , nu avea cu ce sa il umbreasca asa ca a tasnit si in ochii altora cine "facea" serialul

Costirik pe 25 septembrie 2012 16:25
asa e tataie;)
Razvan600 pe 25 septembrie 2012 13:32
Mad Men merita sa ia macar un premiu......din 17 nominalizari nici macar un premiu.:))
Petra pe 25 septembrie 2012 23:14
Jon Cryer chiar n-a meritat!
rob3rt_89 pe 26 septembrie 2012 00:51
Despre Kevin Costner nimic? Mai ales ca ne-a bagat si pe noi romanii in seama ... nu am vazut Homeland , dar mi-e greu sa cred ca e mai bun decat Breaking Bad ...
nicolas84 pe 26 septembrie 2012 10:18
Nu e mai bun decat BB dar daca iti place BB si stilul suspansului prelungit iti recomand sa incerci si Homeland daca poti sa treci cu vederea plotul care pare(doar PARE) tipic american: USA vs TERO. O sa stii daca iti place dupa maxim 2 episoade asa ca nu ai nimic de pierdut.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 20:25
ma bucur ca in sfarsit i s-a acordat credit si lui John Cryer.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells