Surpriză pentru fanii Dr. House: cartea lui Hugh Laurie va fi lansată în România!

4 Oct 2010
Surpriză pentru fanii Dr. House:  cartea lui Hugh Laurie va fi lansată în România!

Traficantul de arme, o delicioasă parodie a romanului de spionaj, se va găsi, din octombrie în librării.

Hugh Laurie reuşeşte să sfideze prejudecăţile conform cărora scriitorii buni trebuie să se concentreze exclusiv asupra scrisului. El ne demonstrează că talentele sale de scriitor, actor şi muzician se împletesc armonios.

Hugh Laurie spune povestea lui Thomas Lang, care, în momentul când i se cere să ucidă un industriaş american, preferă să-şi avertizeze victima – o faptă bună ce nu rămâne nepedepsită.

Nu trece mult timp şi Lang ajunge să-şi măsoare inteligenţa cu cea a miliardarilor diabolici şi să-şi pună viaţa (şi alte lucruri) în mâinile unui întreg arsenal de femei fatale, în vreme ce încearcă să salveze o tânără doamnă aflată în încurcătură… şi, în plus, să prevină o baie de sânge la nivel internaţional.

Ca scriitor, domnul Laurie este inteligent, fermecător, cordial, sigur pe el (dacă este nevoie) şi îndrăzneţ.“ Christopher Buckley, The New York Times Book Review

Cel mai amuzant şi mai fermecător roman pe care l-am citit în ultimii ani.“ Stephen Fry

Taguri:  Hugh Laurie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
someone_who_dares pe 30 septembrie 2010 15:34
Super ! Daca si cartea e la fel de buna ca si interpretarea lui, inseamna ca e un om foarte talentat si merita toate respectele !!! Love you, House!!
mirelusha_ciresica21 pe 3 octombrie 2010 11:53
Am fost fascinata de filmul in care Hugh Laurie a interpretat rolul doctorului House , este cu adevarat un actor complex din toate punctele de vedere si cred ca putini se compara cu el!! Felicitarile mele si abia astept sa vad urmatorul serial cu el!! Cat despre carte , nu am citit-o inca dar sunt absolut convinsa ca e un roman extraordinar pe care mi-l voi procura cat de curand!!!
Anca Irimia pe 4 octombrie 2010 11:59
Grozav! Asta este intr-adevar o veste buna! Imi place foarte mult serialul Dr. House si sunt curioasa daca Hugh laurie scrie la fel de bine pe cat interpreteaza! Eu bag mana-n foc ca da. Abia astept sa citesc cartea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dragonfly_drk pe 5 octombrie 2010 23:43
nu e neaparat o regula ca un actor sa fie si foarte bun scriitor. Hugh Laurie interperteaza un rol in House... intradevar, ca actor este desavarsit, insa personalitatea celui pe care il interpreteaza, nu el a creat-o... ca are imaginatie, umor, si toate cele necesare pentru a scrie o carte, ramane de vazut dupa ce va fi lansata si cartea si dupa ce o vom citi. abia atunci putem spune daca e intradevar talentat. eu sper sa nu o dea in bara. nu de alta, dar daca aceasta carte este prost scrisa, integritatea personajului sau din House va fi decimata de parerile proaste care vor aparea despre el. sper sa nu fie asa si sa fi facut o alegere buna in momnetul in care s-a decis sa scrie acest roman...

as vrea sa stiu totusi cand va fi lansata cartea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells