« Înapoi la pagina festivalului

„Summer", al lui Mel Gibson, atrage mulţi cumpărători

de Gloria Sauciuc in 16 Feb 2010
„Summer", al lui Mel Gibson, atrage mulţi cumpărători

Icon Entertainment International a perfectat mai multe vânzări pentru filmul de acţiune a lui Mel Gibson - How I Spent My Summer Vacation - aflat în producţie, unul din cele mai importante titluri din cadrul târgului „European Film Market" de la Berlin.

How I spent My Summer Vacation este primul film cu precontract de vânzare din cadrul festivalului, un semn bun şi pentru alte companii care vând scenarii şi filme neterminate, anunţă The Hollywood Reporter.

Filmul, în regia lui Adrian Grunberg (prim-regizor asistent la Apocalypto) şi cu scenariul semnat de Gibson, Grunberg şi Stacy Perskie, îl pune pe actor în rolul unui infractor profesionist, trimis la o închisoare dură din Mexic, unde trebuie să supravieţuiască cum poate.

Filmul a generat controverse atunci când s-a aflat că se va filma la o închisoare adevărată, ceea ce implica mutarea prizonierilor, dând naştere la proteste din partea familiilor. Unii cumpărători au comentat negativ scenele de violenţă, deşi scenele comice, în schimb, au plăcut. Filmările vor începe în Mexic în martie.

Acoperind cea mai mare parte a Europei, Icon a încheiat tranzacţii cu Telemunchen pentru Germania, Eagle pentru Italia, Metropolitan pentru Franţa, Paradiso pentru Beneluy, Revolutionary Releasing pentru Europa de Est, Svensk pentru Scandinavia, Odeon pentru Grecia, Ascot Elite pentru Elveţia, Lusomundo pentru Portugalia şi Fida pentru Turcia.

Nu Metro a ales să distribuie Summer Vacation în Africa de Sud, în timp ce Prime Pictures se va ocupa de Orientul Mijlociu. De asemenea, au fost încheiate contracte cu Pioneer pentru Filipine, PT Amero pentru Indonezia, SSG pentru Taiwan şi cu Sahamongkolfilm pentru Thailanda.

Filmul va fi distribuit în România de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 16 februarie 2010 14:27
Hehehe,MG revine in forta!
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 22:47
ce barboc are Mel Gibson
alex_il_fenomeno pe 6 decembrie 2011 18:55
sunt curios sa vad daca acesta chiar va reusi sa il produca .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells