Steve Carell va cânta în Of All The Things

de Cristina Grigore în 30 Sep 2010
Steve Carell va cânta în Of All The Things

Pentru că va părăsi în curând serialul The Office, în care joacă de aproape cinci ani, Steve Carell are timp de proiecte noi. Printre ele se va număra şi Of All The Things, în care Carell va avea rolul principal, dar la care va fi şi producător, ne anunţă Collider.

Filmul este adaptarea unui documentar muzical ce îl va urmări pe Dennis Lambert, un compozitor şi producător american cu multe hituri intre 1970 şi 1980. Documentarul a fost produs chiar de către fiul acestuia, Jody Lambert.

Retras din muzică, Lambert, care are acum 60 de ani şi se ocupă de afaceri imobiliare, este convins de un producător de concerte din Filipine să accepte un turneu. Jody Lambert descrie documentarul ca fiind extrem de amuzant şi emoţionant, turneul făcându-l pe Dennis să îşi redescopere pasiunea pentru muzică, şi să trăiască o aventură de două săptămâni ce va culmina cu concertul din Manila, în faţa a mii de fani pe care nici nu îşi închipuia că îi are.

Scenariul va fi conceput de echipa Jonathan Goldstein şi John Francis Daley, autoare a poveştii din comedia Horrible Bosses, care urmează să apară anul viitor. Pe Steve Carell îl vom putea vedea anul viitor în Crazy, Stupid, Love, alături de Ryan Gosling, Emma Stone, Julianne Moore, Marisa Tomei şi Kevin Bacon.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
psihologu pe 3 ianuarie 2011 18:44
interesant de vazut si de auzit...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells