Starul din Gossip Girl nu se uită la bani, ci la roluri

de Cristina Grigore în 10 Sep 2010
Starul din Gossip Girl nu se uită la bani, ci la roluri

Blake Lively, cunoscută drept Serena van der Woodsen, fata populară şi bogată din Gossip Girl, ţinteşte către ceva mai mult decât nişte roluri bine plătite şi intenţionează să-şi alegă viitoarele producţii în care va juca după cu totul alte criterii decât cel comercial.

Iată ce a declarat pentru revista Marie Claire: "Joc într-un serial foarte comercial, aşa că ultimul lucru pe care vreau să îl fac este un film comercial. Vreau să îmi asum riscuri, nu să aleg calea uşoară".

Actriţa recunoaşte că a renunţat la visul ei de a-şi cumpăra una din scumpele proprietăţi din New York pentru a-şi putea permite roluri mai slab plătite în proiecte îndrăzneţe. "Mi-ar plăcea să-mi cumpăr un apartament, dar am 22 de ani şi încă nu e nevoie. Trăiesc la New York. Deci... sunt capabilă să fac diferenţa între ce vreau şi ce am nevoie, şi ceea ce-mi doresc mai mult este să joc în roluri mari."

Unul din rolurile despre care vorbeşte Blake ar putea fi chiar cel al mamei singure dependente de droguri din The Town, filmul lui Ben Affleck (regizor, scenarist şi actor principal) care va apărea în cinematografele americane pe 17 septembrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 septembrie 2010 18:36
din aceste declaratii ale sale reiese ca ea este o actrita adevarata , care nu se uita numai la bani , ci si la performante !! bravo ei !
bazat pe 10 septembrie 2010 20:46
sincer....:/ cui ii pasa?
annamateiutzu pe 28 mai 2011 22:23
imi place de ea:X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells