Starship Troopers, readus pe marile ecrane de scenariştii lui Thor

de Cristina Grigore în 5 Dec 2011
Starship Troopers, readus pe marile ecrane de scenariştii lui Thor

După RoboCop şi Total Recall, două mari succese ale lui Paul Verhoeven, iată că a venit şi rândul adaptării romanului lui Robert A. Heinlein şi regizată tot de cineastul olandez, Starship Troopers, să intre în hora remake-urilor hollywoodiene.

Potrivit celor de la Vulture, scenariştii lui Thor, Ashley Edward Miller şi Zack Stentz, alături de producătorul lui Fast Five, Neal Moritz, s-au apucat deja de lucru şi sunt pregătiţi să aducă pe marile ecrane futurista societate aflată în umbra ameninţării extraterestre cu aspect de insectă uriaşă.

În filmul original, devenit un film cult al genului SF, i-ai putut vedea pe Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards, Jake Busey, Neil Patrick Harris, Patrick Muldoon şi Michael Ironside.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 5 decembrie 2011 09:33
Mi-a placut mult primul film, un film care a devenit intr-adevar un film-cult. Efecte speciale de exceptie pentru vremea cand a aparut, dar si actorii au jucat bine si au avut priza la public.
AeroX pe 5 decembrie 2011 09:44
Wow...ce veste buna! Ador seria asta!
DARK333REM pe 5 decembrie 2011 13:32
Aspect de insectă uriaşă ? Nu Cumva Este Si Un ANIME cu acelasi Aspect ?
alex_il_fenomeno pe 5 decembrie 2011 15:35
sunt niste filme minunate , si pe aceasta cale ma bucur de realizarea unuia nou .
Crist11 pe 5 decembrie 2011 17:31
CE poza cullll.
AeroX pe 5 decembrie 2011 21:13
Printre cele mai tari :x
yoyo_jarre pe 5 decembrie 2011 18:47
foarte tare!
paulxpz pe 5 decembrie 2011 19:05
felicitari hollywood inca odata dati dovada de o lipsa totala de idei bravo.. tot asa remake-uri la greu... prosti se gasesc destui care sa vina sa dea banu la cinema
AeroX pe 5 decembrie 2011 21:13
Crucio!
Ioan_Brandus pe 16 august 2022 20:34
Primul film a fost excelent. Celelalte...mai slăbuțe. Actorii din primul au făcut aproape tot filmul, care a exagerat în mai multe domenii, în dulcele stil clasic american - adică aduc mereu un anaconda/rechin/dinozaur/asteroid/ciclon/vulcan/cutremur :). În plus, nu respectă litera cărții (gândacii erau mult mai mici) - cred că Robert Heinlein se răsucește... Acțiunea a fost dinamică și per total a ieșit un film Action/SF reușit. Nu văd ce ar mai aduce un remake, poate doar niște gândaci care se teleportează și explodează sau citesc gândurile oamenilor cu 10 secunde înainte...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells