Star Trek 2 nu va fi la fel de "întunecat" precum Batman

de Cristina Grigore în 3 Sep 2012
Star Trek 2 nu va fi la fel de "întunecat" precum Batman

Chris Pine, interpretul lui James T. Kirk din cea de-a doua parte reboot-ului lui Star Trek aflat sub indicaţiile regizorale ale lui J.J. Abrams, a declarat pentru site-ul Total Film că în ciuda tonului ceva mai întunecat, acţiunea, dar şi umorul vor fi parte integrantă a acestui sequel, ce nu ar putea fi comparat însă, în ceea ce priveşte seriozitatea abordării, cu filmele Batman.

Actorul a mai menţionat şi că vom avea parte de o poveste complexă şi impresionantă, pe lângă elementele sale menite să creeze buna dispoziţie. „Nu facem un film Batman.  Nu acesta e scopul nostru. Există şi ceva comedie în film, un lucru la care J. J. Abram cred că este foarte bun, dar, aşa cum s-a întâmplat în prima peliculă, există unele probleme extrem de serioase cărora trebuie să le facem faţă. Iar ameninţarea este de această dată şi mai mare”, a explicat Pine.

„Forţele cu care se confruntă echipajul lui Enterprise sunt mult mai înspăimântătoare. Veţi vedea ca filmul este plin de scene intense de acţiune, iar în ceea ce priveşte descrierea şi analiza personajelor va aborda teme la care nu te aşteptai”, a adăugat el.

Din distribuţia lui Star Trek 2 mai fac parte Zachary Quinto, Zoe Saldana şi Simon Pegg. Pelicula, care va fi vizionată parţial în format IMAX – va ajunge în România pe 17 mai 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 septembrie 2012 19:10
In ce fel ar putea fi amenintarea mai mare??? In prima parte e distrusa complet planeta Vulcan (modifica si cursul istoriei cu asta) si Pamantul e la fel, la un pas sa fie transformat in gaura neagra.
raulk pe 3 septembrie 2012 19:22
primul a fost fain
zeno.marin pe 4 septembrie 2012 15:23
Sa te uiti la aceasta "noua versiune" e ca si cum te-ai uita fascinat la Baby Looney Tunes...

Daca vechiul Star Trek ar fi aratat asa, jur ca nu m-as fi uitat niciodata. Sa nu uitam ca tema lui Gene Rodney a fost sustinuta de doua serii legendare de actori care au insufletit personaje memorabile cu care ne-am obisnuit cu totii. Acum insa praful s-a ales de totul, ramand numai numele si o "franciza" de duzina din care se mai stoarce cu disperare cate o picatura seaca, asa, in virtutea inertiei.

Ce sa fie de vina? Pai Noua Generatie (PNG) de actori complet lipsiti de sare si piper, fara charisma, charm, personalitate, niste papitzoi artificiali de doi bani, niste fete de mucava care vor fi uitate nu in 24 de ore, ci in 24 de milisecunde dupa terminarea filmului.

Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:20
primul a fost foarte bun
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2012 10:09
este o franciza celebra, care merita din plin un alt film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells