Sir Connery in Josiah's Cannon

9 Oct 2005
Sir Connery in Josiah's Cannon
Sir Sean Connery s-a razgandit in privinta proiectului Josiah's Canon, la care renuntase mai de mult. S-a hotarat sa-i mai dea inca o sansa.
Actorul, care si-a anuntat retragerea din cinematografie acum catva timp, a renuntat la acest film anul trecut, hotarat sa se concentreze asupra scrisului. Acum se pare ca s-a razgandit si doreste sa revina alaturi de echipa de productie, iar regizorul Bratt Ratner revine la carma proiectului.
Proiectul a fost resuscitat de 20th Century Fox, si ei sperau sa gaseasca pe altcineva in locul lui Connery. Spre surprinderea producatorilor, Connery si-a arata interesul de data asta.
Inca nu se stie cand va intra in productie, dar regizorul Ratner, care in prezent lucreaza la X-Men 3, si studiourile spera sa inceapa filmarile in toamna asta, in Praga.
Filmul spune povestea unui supravietuitor al Holocaustului, care a devenit seful cele mai abile bande de spargatori de banci din lume. De o inteligenta stralucita dar pusa pe rele, el decide sa sparga o banca elvetiana presupusa a fi impenetrabila.  Scopul sau este irezistibil: banca adaposteste aurul depozitat de evrei inainte de Holocaust.
Filmul va fi produs de Adam Fields (Money Train, Donnie Darko).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells