ShortsUP în luna mai!

18 Mai 2010
ShortsUP în luna mai!

Evenimentul ShortsUP 114 din 27 mai sărbătoreşte un personaj misterios, căruia organizatorii i-au pregătit o aniversare secretă. Andi Vasluianu, Tania Popa, Ioana Flora, Tudor Aaron Istodor, Adrian Titieni, Ada Condeescu şi George Piştereanu dau câteva indicii în materialul video de pe site-ul www.shortsup.ro.

Surpriza va începe de pe covorul roşu, în seara de 27 mai, la o locaţie despre care publicul va afla prin SMS, prin înscrierea pe website-ul proiectului! Cei care se înscriu până mâine la prânz pe www.shortsup.ro pentru a merge la eveniment au cele mai mari şanse ca după ShortsUP 114 să primească invitaţii duble la prima petrecere din oraş ce are loc la câteva zeci de metri sub pământ. Este vorba despre un afterparty cool la metroul bucureştean.

ShortsUP este un proiect al Asociaţiei Oricum care aduce în fiecare lună cele mai premiate scurtmetraje din România şi din lume, în cadrul unor experienţe interactive, în care proiecţiile sunt însoţite de concerte live, expoziţii de artă sau întâlniri cu actori şi regizori.

Selecţia de filme scurte include, în fiecare lună, producţii premiate, de dată recentă, dar şi filme de arhivă, mai puţin cunoscute, ale marilor regizori ai lumii. Ficţiune, filme-experiment, documentare care au schimbat mentalităţi, animaţii, videoclipuri muzicale şi mai ales o atmosferă de film - pe scurt, ShortsUP.

Colecţia lunară de filme începe sau se încheie cu un performance muzical sau cu un mix de arte conexe filmului: dans, teatru, instalaţii audio video, recrearea live a coloanei sonore a filmelor sau întâlniri cu regizori şi producători.

In luna iunie, ShortsUP va organiza a doua editie a maratonului de scurtmetraje Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, care va aduce sub acelasi acoperis, pentru o noaspte intreaga, cele mai premiate filme scurte din ultimul an.

Poţi vedea mai jos clipul, iar în galerie afişul evenimentului.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gigi kent pe 19 mai 2010 00:45
am lacrimat...
Radu1711 pe 19 mai 2010 12:57
interesant
copila_satanista pe 19 mai 2010 13:42
bai radu1711 mai lasa "interesantu" ala ca ne exasperezi :-| ce dreaq atata ai in vocabular?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells