Shannyn Sossamon si Pink la Buftea!

de Anca Romanescu în 24 Mar 2005
Shannyn Sossamon si Pink la Buftea!
La doua saptamani dupa ce au demarat filmarile pentru productia americana Catacombs (“Catacombe”), diva pop Pink (foto) a sosit in Studiourile MediaPro de la Buftea, pentru primul sau rol principal intr-un lung-metraj.
La sfarsitul primei zile de filmare, de luni, Alicia Moore (numele real al lui Pink) spune ca ii face intr-adevar placere sa joace, sa fie pe platou. Prima replica i-a dat-o lui Shannyn Sossamon ("A Knight's Tale", "40 Days and 40 Nights" - in curand in revista CineMagia veti citi un interviu in exclusivitate cu ea), cealalta actrita in rol principal. Scenele pe care le-au filmat sunt cele de la inceputul lung-metrajului, cand Carolyn (personajul lui Pink) o duce pe sora ei, Victoria (interpretata de Shannyn Sossamon), o tanara foarte timida, care se teme de orice se intampla in jurul ei, nu iese aproape deloc din casa. La o petrecere ce are loc in “Catacombe”, un loc celebru de langa Paris, un labirint de 200 de mile construit in secolul XIV si in care se gasesc cadavrele osificate a milioane de oameni. Impreuna cu prietenii ei, personajul lui Pink ii insceneaza surorii sale o farsa, pentru a o speria atat de tare incat sa o determine sa scape de temerile nefondate si sa inceapa sa isi traiasca viata. Lucrurile scapa insa de sub control...
La scena petrecerii au fost prezenti zeci de tineri care faceau figuratie si care, in momentul in care Pink a intrat in platou, evident, si-au indreptat atentia asupra ei si au intrat in vorba cu ea, cerind autografe. Pentru oamenii din echipa de filmare Pink este pur si simplu Alicia si vrea sa fie tratata ca orice alt actor din distributie.
Desi filmarile ii acapareaza toata ziua si tanara cantareata isi dedica aproape tot timpul actoriei, ea si-a propus sa viziteze cele mai importante muzee si locuri istorice ale Bucurestiului, probabil in week-end-ul urmator.
Primul dintre cele noua filme ce vor fi realizate in urma unei intelegeri intre Lions Gate Films si Twisted Pictures, „Catacombs” este scris si regizat de David Elliot si Tomm Coker. Primul, un scenarist foarte apreciat la Hollywood, a scris pentru filmul "Four Brothers", produs de Paramount, iar cel de-al doilea, un creator de benzi desenate, a scris si regizat scurt-metrajul "A Day Between".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells