Scarlett Johansson, îngrozită de scena de la duş din Psycho

de Cristina Grigore în 7 Nov 2012
Scarlett Johansson,  îngrozită de scena de la duş din Psycho

Pe fondul aducerii la viaţă a lui Psycho, povestea de dragoste dintre celebrul cineast Alfred Hitchcock şi soţia sa, Alma Reville, este redată în Hitchcock, pelicula realizată anul acesta sub bagheta regizorală a lui Sacha Gervasi, ajutat de o distribuţie de zile mari. Alături de Anthony Hopkins (Hitchcock) şi Helen Mirren (Reville), o vom vedea în film şi pe frumoasa Scarlett Johansson, în rolul lui Janet Leigh.

Actriţa a vorbit recent despre una dintre cele mai problematice scene din film, într-un interviu acordat revistei V şi preluat de WENN.com. Cu sinceritate, actriţa a povestit cum a fost filmată scena, şi cât de îngrozită a fost la realizarea ei.

„Trebuie să fii curajos, să intri la duş şi să aştepţi apoi să apară Anthony Hopkins drept Hitchcock, care îţi arunce în faţă un cuţit de bucătărie de 30 cm”, a spus Johansson.

„Deşi Anthony Hopkins pare o pisicuţă, este terifiant. Poate că am văzut de prea multe ori Tăcerea Mieilor când eram mică. Poate că am avut unele amintiri. Idee este că nu am avut nevoie de prea multe pregătiri pentru această scenă”, a adăugat ea.

Hitchcok va fi lansat în România pe 8 februarie 2013. Vezi mai jos o secvenţă video referitoare la scena în cauză, lansată online în urmă cu câteva zile.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 7 noiembrie 2012 17:59
Nu a avut prea multa nevoie de pregatiri?? :))) era deja moarta de frica.
alex_il_fenomeno pe 17 decembrie 2012 12:26
de abia astept un asa film, cu atatea si atatea nume si intamplari captivante!
Theodor2011 pe 23 iulie 2015 07:24
Nu cred ca se va ridica la nivelul CAPODOPEREI din 1960.
lili22 pe 3 noiembrie 2015 13:11
Sper ca i-a trecut groaza, sa nu ramana speriata pe viata.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells