Ryan Murphy şi Willow Smith, gata de Annie?

de Ştefan Dobroiu în 10 Feb 2011
Ryan Murphy şi Willow Smith, gata de Annie?

E greu să nu te gândeşti la Ryan Murphy de fiecare dată când un nou proiect de muzical apare la orizont, principalul motiv fiind imensa popularitate a serialului Glee. După ce anul trecut a regizat Eat Pray Love, cu Julia Roberts, Ryan Murphy ar putea reveni la marele ecran cu Annie şi Willow Smith, fiica lui Will Smith.

În acest moment cei de la Sony sunt pregătiţi să înceapă o colaborare cu Overbrook Entertainment, compania de producţie a lui Will Smith, iar Murphy este favoritul pentru postul de regizor. Dacă acceptă, am putea avea de-a face cu unul dintre cele mai aşteptate muzicaluri ale anilor următori, pentru că prea multe nume mari sunt implicate.

După ce a scos single-ul Whip My Hair şi a primit eticheta de "noua Rihanna", Willow Smith ar putea colabora din nou cu Jay-Z pentru a spune pe muzică povestea lui Annie, o orfană de 11 ani, care fuge din orfelinat pentru a-şi căuta părinţii. Muzicalul Annie, lansat în 1977, este unul dintre cele mai populare şi longevive producţii de pe Broadway, cu şase ani de reprezentanţii neîntrerupte şi dese repuneri în scenă în mai toate capitalele culturale ale lumii.

În acest moment detaliile despre Annie-filmul nu sunt deloc multe, iar negocierile dintre Sony şi Murphy sunt într-un stadiu incipient. Vom afla cât de curând dacă proiectul primeşte undă verde.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 11 februarie 2011 10:10
despre Willow stiam ca e cantareata , dar nu ca le are si cu actoria ....
alitzza pe 3 august 2011 10:05
re-ai uitat vreodata la biografia lui willow? eu nu pre cred dinainte sa cante a jucat in filme

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells