Christian Bale, (din nou) foarte slab în Concrete Island

de Cristina Grigore în 10 Feb 2011
Christian Bale, (din nou) foarte slab în Concrete Island

Christian Bale, unul dintre actorii de la Hollywood care nu a ezitat să-şi supună corpul unor repetate şi extreme transformări, va pierde din nou din greutate pentru recent acceptatul rol în Concrete Island, scrie CinemaBlend.

Bale a arătat ca un pachet de muşchi în Batman Begins, ceva mai normal în The Dark Knight, şi a pierdut iarăși în greutate pentru The Fighter. În The Machinist l-am văzut aproape scheletic şi va repeta cel mai probabil această performanţă în noul film, ce va sta sub indicaţiile regizorale ale lui Brad Anderson (acelaşi regizor care i-a dat actorului direcţii în Maşinistul).

Pelicula va avea drept erou principal un arhitect bogat (Bale), care ajunge, în urma unui accident, să fie blocat într-o porţiune îngrădită a pustietăţii aflate în afara unei metropole, şi este nevoit să supravieţuiască doar cu ce ce are în maşină sau cu ce mai găseşte prin zonă.

Adaptare a romanului lui J. G. Ballard (care a scris şi Empire of the Sun, în care s-a făcut remarcat Christian Bale la 13 ani), pelicula a fost descrisă de Anderson ca un fel de poveste urbană, distorsionată, a lui Robinson Crusoe, complicată de degradarea mentală a personajului, care, pe măsură ce trece timpul şi găseşte companie pe insulă, decide că vrea să rămână acolo până la sfârșitul vieţii.

Filmul nu va intra însă imediat în producţie, deoarece Bale filmează acum 13 Flowers of Nanjing şi mai are în lucru câteva pelicule (inclusiv mult aşteptatul The Dark Knight Rises). Ne pregătim însă, în acest nou rol pe care îl va interpreta, pentru o nouă realizare actoricească a acestuia.

Vezi, în galerie, cele două transformări extreme ale actorului din Batman Begins şi The Machinist.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 februarie 2011 11:42
Unul dintre putinii actori pentru care am cel mai mare respect.
cristi23 pe 10 februarie 2011 13:19
se va descurca de minune...e un magnific actor...tot respectul pt dedicatia sa fata de arta
Delua pe 10 februarie 2011 14:22
la fel. respect pentru unul care face si niste sacrificii, nu numai care recita niste replici
sorina25 pe 10 februarie 2011 15:45
cata dedicatie pentru fiecare rol...Respect,da!!
doinarac pe 10 februarie 2011 15:49
Arta chiar cere sacrificii, si Christian Bale este dispus mereu sa le faca, ca sa atinga "perfectiunea"!!!
Intrebarea mea este: aceste transformari multiple in greutate, sus-jos, chiar nu-i vor afecta deloc sanatatea?
Mai ales ca au inceput sa aiba "o repetitie" periodica.......
Se pare ca lui nu -i este teama de eventualele posibile urmari nedorite ........de care sper din suflet sa nu aiba parte...
Probabil ca sunt facute sub "supravegherea" unor nutritionisti, dar s-a vazut ca uneori pot avea efecte nedorite (chiar recent Peter Jackson se speculeaza ca slabirea "masiva" si efortul au dus la ulcer).....

alex2812 pe 10 februarie 2011 17:16
e unul dintre putinii actori care se dedica total pentru fiecare rol si transformarile din The machinist, The fighter ne demonstreaza acest lucru. Respect, Christian Bale!
Christian Bale pe 10 februarie 2011 17:37
@doinarac stai linistina, nu-mi afecteaza deloc sanatatea. Totul este facut sub atenta supraveghere a nutritionistilor si a antrenorilor de fitness.
mirko pe 10 februarie 2011 18:02
Acest actor e un adevarat fenomen atunci cand vine vorba de transformari pentru diferite roluri. De la Masinistul (subnutrit) la The Dark Knight (pachet de muschi) si apoi la recentul the Fighter (piele si os), iar acum rolul acesta. Poate multi cred ac e vb de o munca usoara aceea de actor, insa nu e asa. Chiar si 50 cent a trebuit sa faca acest sacrificiu, insa meritul sau nu a fost observat. Tocmai de aceea zic ca in urma acestui super efort trebuie sa dai dovada si de foarte mult talent actoricesc pentru a face un rol de zile mari. Felicitari lui Bale pentru asemenea sacrificii!
Krakatau pe 10 februarie 2011 20:32
Uuuu, iote-l pe Bale pe site si mai stie si romaneste.
Nu ne faci si-o vizita in Romania?

E printre actorii in voga, si pe buna dreptate, parca incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult.

doinarac pe 10 februarie 2011 21:32
"@Christian Bale" ma mir ca nu ti ai pus si tu poza la avatar!!! :-))
Poate imi aduceai niste argumente bazate pe surse reale, ca ai citit mai stiu eu pe unde, ce si cum..... ca sa stau chiar linistita :-))

AbrahamLincoln pe 10 februarie 2011 21:45
Daaa , corect , cat de cretin sa fi sa nu iti dai seama ca nu slabeste sau pune muschi pe el de capul lui . . .
alex_il_fenomeno pe 11 februarie 2011 10:13
eu nu cred ca este sanatos sa slabesti , apoi s ate ingrasi , sa slabesti din nou , pentru roluri ! iti poate afecta viata mai tarziu !
jude pe 31 martie 2011 19:08
saracutul de el...
Gebeleizis pe 16 noiembrie 2011 17:09
Are o vointa de fier.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells