Stir Crazy

(1980)

Nebuni de legat

Poster Stir Crazy Postere Stir Crazy

Sinopsis Stir Crazy

Mai mult

Un scriitor si un actor, amandoi fara slujbe, se decid sa plece in Vest, hotarati sa-si incerce norocul. Numai ca necazurile ii urmaresc pas cu pas, iar cei doi ajung pe banca acuzatilor, fiind luati drept altii. Avocatul lor ii sfatuieste sa se recunoasca vinovati, sperand ca astfel sa le obtina o pedeapsa usoara, insa nenorocitii sunt condamnati la... 125 de ani fiecare. Gluma se cam ingroasa. La puscarie cei doi sunt sicanati de o matahala, criminal dovedit, iar viata lor se complica si mai tare cand vechea rivalitate, dintre…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Gene Wilder Gene Wilder Skip Donahue Craig T. Nelson Craig T. Nelson Deputy Ward Wilson Richard Pryor Richard Pryor Harry Monroe
Barry Corbin Barry Corbin Warden Walter Beatty JoBeth Williams JoBeth Williams Meredith Jonathan Banks Jonathan Banks Jack Graham
Georg Stanford Brown Georg Stanford Brown Rory Schultebrand Lee Purcell Lee Purcell Susan Mickey Jones Mickey Jones Guard #8
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 30 Ianuarie 2015 08:05
Doi bufoni la puşcărie
Vizionând acest film, am avut senzaţia că urmăresc "Tăntălăul şi gogomanul" într-o versiune prăfuită şi foarte zgomotoasă. Gene Wilder şi Richard Pryor practică un stil comic rudimentar şi cabotin asemănător cu cel al fraţilor Marx, vorbind foarte mult, tăvălindu-se pe jos şi făcând-o pe proştii. Povestea este previzibilă şi destul de plicticoasă, iar puţinele momente comice reuşite abia te fac să schiţezi un zâmbet. Ajuns la final, îţi dai seama că ţi-ai pierdut timpul degeaba. Mult zgomot pentru nimic.
4 3
serbanvl pe 18 Mai 2020 19:02
scorpionul
Un film reusit ! ma incinta sa il revad de fiecare data! Da nu este un umor subtil dar asa cum este ma incinta ! recomand a fi vazut !
1 0
fanica_prisacaru pe 01 Martie 2017 11:56
un film super cu Gene Wilder este Silver streak[TRANSAMERICA EXPRESS],IN CINEMATOGRAFELE NOASTRE
1 0
zeno.marin pe 04 Ianuarie 2012 20:10
Daca aveti rabdare
Stir Crazy - chiar foarte putin de spus, dar nimic de bine din pacate. Asteptarea e mare, pentru ca iata ii avem din nou impreuna pe simpaticii Gene Wilder si Richard Pryor.

Va amintiti de comedia aceea in care unul era surd si unul orb?... Delicioasa! Se numea "See No Evil, Hear No Evil (1989)".
Ma rog, filmul asta e mai vechi decat cel mentionat mai sus, dar nu asta conteaza. Conteaza ca ceea ce incepe prost are sanse foarte mari sa se si termine prost.

Totusi, o mica doza de masochism si niscaiva anduranta va va salva. Poate poate, undeva de la jumatatea filmului in sus, s-ar putea sa fie un pic mai nostim, dar sa nu asteptati mare lucru... Adica filmul NU merita vazut, nu pierdeti vremea! Viata e scurta si sunt pe urmele voastre! }:-)

1 0
cetateanu pe 08 Septembrie 2010 19:21
Foarte bun scenariu si aici ma refer la cum evadeaza ei de la intrecerea de rodeo.
1 1
kasmyn pe 10 Iulie 2020 18:16
UN FILM DE UMOR CE SE DIFUZA LA CINEMA IN ROMANIA IN ANII ,80 UN FILM TOTUSI MEMORABIL CU 2 MONSTRII SACRI AI COMEDIEI AMERICANE!!
0 0
Iulidesprefilme pe 20 Februarie 2015 22:03
O comedioară în care albul Wilder şi negrul Pryor fac tot ce pot, conform scenariului, să ne amuze, să ne distreze, pentru că ei de-asta sunt buni...!
0 0

Spune-ţi părerea despre Stir Crazy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Stir Crazy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells