Rodriguez şi Trejo vorbesc despre Machete

de Gloria Sauciuc în 22 Dec 2009
Rodriguez şi Trejo vorbesc despre Machete

Machete, regizat de Robert Rodriguez, cu Danny Trejo în rolul principal, a trezit aşteptări încă din momentul în care a apărut ca un fals trailer în filmul Grindhouse.

De data această, cu câteva luni înainte de premiera din aprilie 2010, devine clar de cât timp proiectul se află în derulare. În timpul unei vizite pe platoul de filmare de la Predator, Trejo a dezvăluit că ideea pentru Machete vine încă din anii '90.

 "Toată lumea crede că Machete a început ca un trailer, dar nu a fost aşa", declară Trejo pentru IGN, preluat de TotalFilm. "Robert mi-a spus că ar dori să facă acest film încă de pe când lucram la Desperado. Iar dacă ţineţi cont de personajul din Machete, e vorba de o metamorfoză. Cred că va fi unul din cele mai bune filme ale lui. Şi asta nu pentru că joc în rolul principal. Pur şi simplu e un film foarte bun. Cred că toată lumea va pleca de la film cu această părere!"

Iar acum, Trejo nu are de gând să-şi lase personajul prea uşor: "Vrem Machete, Machete Kills, Machete Kills Again", spune el. "De fiecare dată când îi scriu [regizorului], îmi răspunde: Machete 2, pe ţeavă!" Între timp, Rodriguez însuşi a confirmat că lucrează la partea de editare şi la coloana sonoră "Va fi minunat, arată grozav."

Cât despre Sin City 2? Să nu-l aşteptăm prea curând.  "Încă suntem în discuţii dacă să-l facem chiar la anul, însă nu ne-am hotărât", admite Rodriguez. "Ştiu că Frank [Miller] ar vrea să-l facem, şi eu vreau să-l fac, şi e vorba de timpul pe care îl avem pentru asta."

Super antrenatul Machete e angajat de nişte personaje fără scrupule pentru a-l asasina pe un senator. Însă exact atunci când ocheşte ţinta, vede pe un alt asasin că îl ţinteşte la rândul său, dându-şi seama că a fost tras pe sfoară. Dupa ce de-abia evită glontele, Machete pleacă în urmărirea celor care îi vor capul, ajutat cu destule ezitari de către vechiul său prieten Cheech Marin, devenit preot şi convertit la nonviolenţă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu47hitman pe 22 decembrie 2009 17:13
Sunt convins ca va fi un film tare!
NeoGalaxy pe 22 decembrie 2009 17:45
Danny Trejo era strigat de prieteni Machete cand era prin tinerete parca, oricum actorul a jucat in cateva filme facute de Rodriguez in care este chemat Machete :))))
Death by Machete pe 22 decembrie 2009 19:19
Danny Trejo kicks ass !
eratostene pe 23 decembrie 2009 09:43
toate filmele lui rodriguez sunt filme-cult, f bune,Machete o sa fie nemaipomenit,,,,,,,astept cu nerabdare sa l vad,,,,,,,,,,,la fel sin city 2
celmaitare pe 14 februarie 2010 17:20
o sa rupa normele:D
okila pe 16 martie 2010 23:52
deja sunt fan si astept cu nerabdare,sper ca va fi o minunatie de film
ofelik_cat pe 10 iulie 2010 00:03
deja imi place :X:X....actori extra !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells