Fotografii din The Way Back

de Ştefan Dobroiu în 22 Dec 2009
Fotografii din The Way Back

Slashfilm publică primele fotografii din cel mai recent proiect al multi-oscarizatului Peter Weir, The Way Back, din distribuţia căruia fac parte şi românii Dragoş Bucur şi Alexandru Potocean, alături de nume mari precum Colin Farrell, Ed Harris, Saoirse Ronan şi Jim Sturgess.

Primul film al lui Peter Weir în ultimii şapte ani, The Way Back se inspiră din cartea de memorii a polonezului Slavomir Rawicz, "The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom"/"Marşul cel lung: povestea adevărată a unei călătorii spre libertate". Rawicz, ofiţer polonez, a fost închis în gulagul siberian la începutul anilor '40, dar a reuşit să evadeze alături de alţi prizonieri, începând astfel o formidabilă călătorie de-a lungul a mai multor mii de kilometri, prin tundră, deşertul Gobi şi piscurile munţilor Himalaya, până în Tibet şi India (vezi galeria foto pentru câteva peisaje). Colin Farrell interpretează un personaj inspirat de Rawicz, în timp ce Harris, Sturgess, Potocean şi Bucur completează grupul de aventurieri. Saoirse Ronan este o rusoaică întâlnită de evadaţi care-i ajută să-şi continue călătoria.

Peter Weir a scris scenariul, iar filmările au început în februarie în Bulgaria, India şi Maroc.

Poţi vedea în galeria de imagini a acestui articol şapte cadre din The Way Back, prima fotografie înfăţişându-l pe Alexandru Potocean (extremă dreapta) alături de colegii săi Colin Farrell, Ed Harris, Jim Sturgess şi Saoirse Ronan. Nu putem presupune decât că Dragoş Bucur se află în spatele lui Alexandru Potocean.

The Way Back va fi distribuit în 2010 şi în România.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
INAD pe 23 decembrie 2009 03:56
va rog renuntati la reclama la OPEL
Rotarescu pe 23 decembrie 2009 13:23
Pare sa fie un film bun. Ed Harris si Collin Farrell fac totul. E intersant de urmarit daca actorii romani vor mai fi luati si pentru alte filme pentru Holliwood. Dupa Marcel Iures sau Ion Caramitru e bine ca incepe si generatia noua sa apara pe marele ecrane.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells