Robin Williams revine la Mork

9 Mai 2005
Robin Williams revine la Mork
Intr-un bungalow din San Francisco, Robin Williams se pregateste sa revina in rolul care l-a facut celebru: acela al extraterestrului Mork. Williams isi doreste sa aduca pe marile ecrane un spin-off la serialul Happy Days.
"Este o poveste frumoasa, si vizionara," declara Williams.
In serialul care a rulat pe micile ecrane intre 1978-1982, Robin Williams a jucat rolul unui extraterestru excentric ce vine pe Pamant si se indragosteste de tanara Mindy McConnell, interpretata de Pam Dawber in original.
Producatorul de atunci al serialului Garry Marshall a avut ideea extraterestrului intr-o discutie cu un producator executiv de la reteaua de televiziune ABC. Astfel a introdus personajul lui Williams, Mork, intr-un guest appearance, in serialul deja de succes atunci, Happy Days. 
Williams a mai declarat: "S-ar putea sa fiu putin cam batran, dar extraterestrii imbatranesc?" Ca o coincidenta, documentarul "Behind the Camera: The Unauthorized Story of Mork and Mindy" a fost difuzat de canalul NBC luna trecuta, iar anul trecut s-a lansat setul de DVD-uri cu serialul original.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells