Robert Zemeckis, regizorul unui incident aviatic?

de Cristina Grigore în 21 Apr 2011
Robert Zemeckis, regizorul unui incident aviatic?

Robert Zemeckis ar putea deveni producătorul unei animaţii a studiourilor Sony ale cărei personaje principale vor fi nişte pitici de grădină, însă ia în considerare şi reîntoarcerea în scaunul regizoral pentru Flight, un thriller a cărui intrigă este dată de un incident aviatic, relatează Slashfilm.

Scenariul semnat de John Gatins (Real Steel) are în centru un pilot de pe o linie de zbor comercială, Whip Whitaker. Atunci când, în urma unor defecţiuni ale aparatului de zbor, prăbuşirea este iminentă, acesta reuşeşte, în mod miraculos, să aterizeze cu pagube minime.

Este catalogat rapid ca erou, însă o investigaţie ulterioară aduce la lumină detalii şocante. În timpul zborului, Whip se afla sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice. Este o situaţie conflictuală care îşi va pune amprenta asupra evoluţiei psihologice a protagonistului, forţat să poarte un titlu pe care nu îl merită din cauza sindicatelor din domeniu, care încearcă să ţină sub tăcere detaliile neplăcute ale incidentului.

Ar putea fi o producţie de succes pentru cei de la Paramount, în cazul în care Zemeckis accepta oferta. Ultima peliculă live-action ce a purtat semnătura veteranului regizor a fost Cast Away (2000), răsplătită cu două nominalizări la premiile Oscar.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2011 11:51
sunt curios sa vad ce va realiza !
xerses pe 22 mai 2011 17:59
Suna interesant! Astept.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells