Catherine Zeta-Jones se va lupta cu... muzica

de Cristina Grigore în 21 Apr 2011
Catherine Zeta-Jones se va lupta cu... muzica

Recuperată de pe urma tulburării maniaco-depresive de care suferea, după cinci zile petrecute într-un centru de tratare a bolilor psihice, Catherine Zeta-Jones este în formă maximă pentru rolurile pe care urmează să le interpreteze, la care s-a mai adăugat recent şi cel al antagonistei din musical-ul Rock of Ages, scrie Wenn.

Adaptare a unui musical de succes de pe Broadway, filmul regizat de Adam Shankman îi are deja în distribuţie pe Tom Cruise, Russell Brand, Alec Baldwin, Paul Giamatti, Mary J. Blige şi Julianne Hough.

În povestea centrată pe o fată dintr-un oraş de provincie care ajunge la Hollywood în perioada de vârf a muzicii rock (1980), cu speranţa de a-şi realiza visul de a deveni actriţă, Zeta-Jones va interpreta rolul unui duşman al rock and roll-ului, a cărui misiune devine eliminarea definitivă din Los Angeles a acestui gen de muzică.

Actriţa de 41 de ani a fost văzută ultima dată în comedia romantică The Rebound, alături de Justin Bartha, iar revenirea sa pe marile ecrane include două filme ce vor fi lansate anul viitor, Playing the Field, o dramă cu subiect sportiv şi Lay the Favorite, o comedie în care îl va avea drept partener pe Bruce Willis.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2011 11:52
cred ca va avea un succes urias , raportandu-ne numai la distributie ! ce sa mai spunem ce celebritatea piesei de teatru !
xerses pe 22 mai 2011 17:58
Foarte bine pentru ea.Si ce distributie!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells