Retrospectiva Filmul de Piatră la Bucureşti

13 Apr 2009
Retrospectiva Filmul de Piatră la Bucureşti

Joi, 16 aprilie, începând cu ora 21, în clubul Control (Str. Academiei nr.19 - Pasajul Victoria, lângă Universitate) vor fi proiectate cele mai bune scurtmetraje din competiţia Filmul de Piatra.

Lista filmelor cuprinde „O ţigară aprinsă" de Andrei-Dan Stăruială (Cel mai bun film de ficţiune şi Cel mai bun montaj), „Sincopa" de Codin Sebastian Pop (Cea mai bună poveste şi Premiul pentru nou-venit), „Numele meu este..." de Dorin Moldoveanu (Premiul publicului şi Cea mai bună imagine pentru Liviu Leleu), „Milky Way" de Ivana Mladenovic (Cel mai bun film documentar), „Punga la români" de Mălina Ionescu (Cel mai bun film experimental), „Dormi!" de Alina Manolache (Menţiune specială - film experimental), „Poveste de-adormit copiii" de Réka Kassay (Cel mai bun film de animaţie), „Pentru el" de Stanca Radu (Cea mai bună regie) şi „Lungul drum spre casă" de Anamaria Chioveanu (Cel mai bun sunet pentru Dan Ştefan Rucăreanu).

Proiecţia face parte dintr-un eveniment mai complex, intitulat „4 Easy Steps for a perfect Thursday night out". Astfel, programul „Best of Filmul de Piatra" va fi urmat, în popularul club Control, de lansarea celui de-al doilea număr al „celui mai fun fanzin", „ZI-NE" (editat de studenţii UNATC), de un concert-surpriză garantat să încingă atmosfera şi de un afterparty cu DJ Logan & Friends. Aşadar, suficiente atuuri pentru o seară de joi în oraş absolut perfectă.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells