Remake-ul lui RoboCop va fi lansat în vara lui 2013

de Cristina Grigore în 11 Mar 2012
Remake-ul lui RoboCop va fi lansat în vara lui 2013

O nouă abordare a poveştii poliţistului ce revine la viaţă prin intermediul tehnologiei pentru a face legea prin noua sa formă, indestructibilă, va apărea în cinematografe din 9 august 2013, anunţă The Playlist.

Filmul va sta sub indicaţiile regizorale ale lui Jose Padilha iar starul filmului va fi Joel Kinnaman(The Killing), confirmat recent în rolul central al peliculei.

Actorul suedez a fost preferat unor nume mari avute în vedere de producători precum Russell Crowe sau Michael Fassbender.

Pelicula din 1987a lui Paul Verhoven, cu Peter Weller în rol titular, descria aventurile poliţistului cyborg într-o versiune futuristă a oraşului Detroit. Potrivit declaraţiilor lui Padilha, remake-ul va umple golurile versiunii originale a poveştii, axându-se pe transformarea omului Alex Murphy în cel ce avea să fie numit RoboCop.

De scenariu se va ocupa Nick Schenk (Gran Torino). Momentan, nu a mai fost anunţat nici un alt actor în distribuţia filmului, ce va începe producţia spre sfârșitul anului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 11 martie 2012 10:14
Nu stiu daca o sa-mi mai placa filmul acesta !! Acum vom vedea cum va fi!!
CosminHorrorMaster pe 11 martie 2012 10:55
Ooooo, dar mai este....Ma rog, astept filmul cu bratele deschise.
bloodthirst pe 11 martie 2012 13:52
A facut senzatie la vremea respectiva,il asteptam cu nerabdare si-l urmaream fascinat.Nu ma astept la o reusita de prestigiu in privinta filmului dar un remake e intotdeauna binevenit,desigur,in general pentru fani lui.
xerses pe 11 martie 2012 19:00
Avem si o "fata" a lui Robocop.Desigur vom vedea buzele....
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2012 11:14
ma bucur de revenirea lui .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells