Regizorul lui Karate Kid va adapta serialul anime Bakugan

de Cristina Grigore în 21 Dec 2010
Regizorul lui Karate Kid va adapta serialul anime Bakugan

Harald Zwart, regizorul filmului The Karate Kid din 2010, cu Jaden Smith şi Jackie Chan în rolurile principale, va regiza pentru studiourile Universal o adaptare cinematografică a seriei anime Bakugan Battle Brawlers, anunţă The Wrap.

Serialul şi-a câştigat popularitatea în America şi Canada şi a servit şi ca inspiraţie pentru industria jocurilor, personajele sale  fiind incluse în pachetul unui joc de cărţi cu acelaşi nume, fiind transformate şi în figurine. Difuzată şi în România, sub numele Luptătorii Bakugan, producţia se apropie în rândul copiilor de popularitatea pe care a stârnit-o fenomenul Pokemon.

Povestea urmăreşte aventurile a şapte eroi-copii, care, odată intraţi în posesia unor cărţi metalice şi magice, căzute din cer din regatul fantastic Vestroia, îşi iau numele de Bakugan Battle Brawlers. Ei descoperă împreună secretul şi puterea acestor cărţi şi află despre jocul în care au intrat, despre creaturile numite Bakugan, lumea paralelă din care vin acestea, dar şi despre lupta împotriva celor controlaţi de Naga, personajul malefic însetat de putere din Vestroia.

Zwart este ataşat şi ca producător executiv al adaptării jocului video Roller Coaster Tycoon, şi va fi luat cu siguranţă în considerare pentru sequel-lul The Karate Kid anunţat în această vară, de al cărui scenariu se ocupă echipa Kung Fu Panda, compusă din Cyrus Voris şi Ethan Reiff.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andu pe 21 decembrie 2010 09:34
eu as vrea s-a adapteze pokemon sau beyblade sau yu-gi-oh sau chiar dragon ball z (primul film a fost praf,am fost dezamagit), nu bakugan, am 20 de ani deci nu am urmarit serialul, as prefera ceva din copilaria mea.
adizZzZzU pe 21 decembrie 2010 12:04
nu imi place de loc
zempty pe 21 decembrie 2010 13:34
Yu-Gi-Oh ar fi tare o adaptare :) animeul a fost genial si inca este , ultima oara stiu ca se jucau pe niste motoare si se numea Yu-Gi-Oh 5D's sau ceva de genu :) dar cea mai buna seria a fost prima cu Yugi !
Delua pe 21 decembrie 2010 13:49
va fii varza daca le adapteaza...la fel a fost si cu Dragonball si cu The Last Airbender...
ARP pe 22 decembrie 2010 16:18
Hmm, alte adaptari..Sa vedem ce o sa iasa
Bogdan4444 pe 22 decembrie 2010 21:18
Sper sa iasa bine filmul. :)
flory01 pe 24 decembrie 2010 01:07
mda... nu krd k ar trebui sa adapteze anime'urile pt k nu o s fie la fel d bune... sau makr japonezii sa fak kestiile astea k se pricep, nu americanii.. probabil urmatorul anime adaptat o s fie naruto ji o sa'l fak praf ji pe ala ji e pakt 8-| ..dar st curioasa qm vor ieji personajele bakugan...
bufu pe 4 ianuarie 2011 12:25
"Luptătorii Bakugan, producţia se apropie în rândul copiilor de popularitatea pe care a stârnit-o fenomenul Pokemon." bah ma lasi cum mama drq si le compari p astea 2 ...oricum va fii varza daca le adapteaza...la fel a fost si cu Dragonball si cu The Last Airbender...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells