Regizorul lui District 9 pregăteşte un nou SF

de Cristina Grigore în 7 Dec 2010
Regizorul lui District 9 pregăteşte un nou SF

Regizorul surprinzătorului District 9, Neill Blomkamp, pregăteşte un nou film, însă nu un sequel al succesului de anul trecut, cum s-ar fi aşteptat fanii, ci o aventură nouă, intitulată Elysium, un SF a cărui acţiune este plasată în viitorul îndepărtat, pe o altă planetă, informează Deadline. Deşi, conform declaraţiilor regizorului, noul film va fi destul de diferit de District 9, povestea va fi la fel de bogată în nuanţe socio-politice, care se întrepătrund cu acţiunea.

Momentan, nu se cunosc detalii despre povestea filmului, însă un indiciu ar putea fi oferit de titlu, „elysium” (Câmpiile Elizee), cuvânt folosit în mitologia grecească pentru a indica acea parte a lumii de dincolo rezervată eroilor şi altor personaje demne de admiraţie. Termenul a ajuns să fie asociat cu ideea de Paradis.

Pentru această peliculă, Blomkamp va face din nou echipă cu Sharlto Copley, starul din District 9 şi interpretul lui HM Murdock din recentul The A-Team. Regizorul a obţinut deja finanţare, bugetul fiind comparabil cu cel al lui District 9 (aproape 30 milioane de dolari), iar acum se află în discuţii cu mai multe companii pentru distribuţia filmului. Blomkamp nu are încă un scenariu al filmului, bazându-se în schimb pe un roman grafic pentru prezentări (metodă folosită cu succes şi în trecut pentru implicarea lui Peter Jackson ca producător la District 9).

Având în vedere că District 9 a fost nominalizat la Oscar pentru Cel Mai Bun Film, va fi interesant de văzut cum va fi primit acest nou proiect al regizorului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Petre pe 7 decembrie 2010 19:47
District 9 a fost fain ,sper ca urmatorul sa-l intreaca ,sperand sa aibo o poveste mult mai captivanta,ca tot veni vorba de district 9 ? de ce nu se continua cu povestea?
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2017 11:10
Totusi... cum se numeste filmul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells